Pagina's

zondag 19 januari 2014

Sunday's Style Icon : Blake Lively

In de rubriek 'Sunday's Style Icon' licht ik elke week een nationaal of internationaal bekend persoon uit wiens kledingstijl mij aanspreekt en inspireert. Deze week is dat niemand minder dan de prachtige Blake Lively.
De 26-jarige actrice Blake Lively kennen we natuurlijk allemaal nog als Serena van der Woodsen in de populaire tv-serie Gossip Girl. Deze serie heeft Blake als actrice op de kaart gezet maar ook zeker als fashionista. Serena had een zeer indrukwekkend gevulde kledingkast maar Blake zelf doet absoluut niet onder voor haar.

Blake is sinds 2012 het gezicht van Gucci en is sindsdien in verschillende commercials te zien. Met haar prachtige verschijning is ze een graag geziene gast op verschillende modeshows en events. Zelfs Vogue hoofdredactrice Anna Wintour behoort tot haar fashion vriendenkring.
Gucci, Dolce & Gabanna, Karl Lagerfeld, Marchesa...allemaal hopen ze Blake in één van hun outfits op een rode loper voorbij te zien komen. 
 

Blake zelf omschrijft haar kledingstijl als urban chique. Ze straalt in de meest uiteenlopende galajurken maar ook korte rokjes en stoere jasjes weet ze te dragen zoals het hoort met haar lange benen en geweldige figuur. Die pluspunten in combinatie met haar prachtige lange blonde haar maken haar tot één van de populairste muzes van diverse fashion designers op dit moment.

Wat vinden jullie van Blake Lively en haar kledingstijl? Laat het me weten!

Liefs

4 opmerkingen:

  1. Wauw, ze heeft echt prachtige jurken :)!
    Hele mooie stijl!

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze is een mooie vrouw met een mooie stijl!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I’m in love with your blog.

    Have a wonderful day!

    xoxo
    Kelly

    http://www.we-heart-fashion.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hej, ik heb je genomineerd voor de liebster award!
    Hier een link ernaar: http://paintandpolish1.blogspot.nl/2014/03/liebster-award.html#more

    BeantwoordenVerwijderen