Pagina's

zaterdag 11 januari 2014

L'Oréal Elnett Satin Haarlak: Fashion Edition

Haarlak. In weer en wind kan haarlak je beste vriend(in) zijn. Het houd die vliegende plukjes en babyharen in bedwang en netjes op hun plaats. Of als je uren bezig bent geweest om een kapsel a la Lauren Conrad te creëren, zorgt haarspray ervoor dat het ook uren zo blijft zitten. Er zijn zo ontzettend veel soorten haarlak en L'Oréal komt nu zelfs met een speciale Fashion Edition haarlak!

Al jaren heeft L'Oréal Paris haarlak in het vaste assortiment. De haarlak producten uit de lijn Elnett Satin staan bekend als één van de beste. De lak biedt een sterke fixatie en maakt het haar perfect glad. Het is perfect om te gebruiken op alle verschillende soorten haar en om verschillende soorten kapsels te fixeren. Hierdoor wordt de haarlak ook wel "de lak van de sterren" genoemd.  
Een groot pluspunt is dat het haar na gebruik van de haarlak makkelijk door te borstelen is. Je haar wordt geen grote, keiharde massa haar waar geen beweging meer in zit.
Al langere tijd gebruik ik graag Elnett Satin haarlak. Ik heb al diverse merken haarlak geprobeerd maar mijn voorkeur blijft toch bij deze. Binnen deze lijn zijn er ook nog verschillende soorten haarlak. Deze variëren van 'sublieme fixatie' tot 'extra sterke fixatie'. Ook zijn de bussen in verschillende maten te koop. Hierdoor is er voor ieder wat wils.
Bekende kwaliteiten van de L'Oréal Paris Elnett Satin haarlak zijn: Houdt je kapsel in vorm en geeft een glanzende finish. Beschermt het haar tegen vochtigheid. Laat zich gemakkelijk door borstelen verwijderen, 
Behalve deze kwaliteiten is de haarlak aan nog één wel heel bekend iets te herkennen, namelijk de vrouw op de bussen. Al jaren is de haarlak hierdoor direct in een schap met tientallen verschillende bussen te herkennen.

De vrouw met het volumineuze kapsel maakt echter ook af en toe plaats voor een andere vrouw. L'Oréal heeft namelijk een limited edition haarlak uit, de Fashion Edition. De bestandsdelen en werking van de haarlak zijn precies hetzelfde alleen de bus heeft een leuke, fashionable uitstraling.
Hoe leuk is deze bus haarlak? Natuurlijk gaat het uiteindelijk om het product in de verpakking maar het beauty oog wil ook wel eens wat. Op de speciale Fashion Edition bus is een vrouw afgebeeld met hetzelfde volumineuze kapsel maar met een leuke little black dress en opvallend roze arm candy.
Ik heb de Fashion Edition met sterke fixatie gekocht. Een fijn extra voordeel, behalve de leuke bus, is dat deze spray anti-pluis en anti-statisch is. Altijd fijn in de winter.

Wil je ook graag deze Fashion Edition haarlak in je badkamer hebben? Bij de Kruidvat staan ze nu in het schap en daar is momenteel zelfs de actie 2x L'Oréal Paris Elnett Satin hairspray 400ml voor €8,-. Extra voordelig én extra leuk dus!

Wat vinden jullie van de Elnett Satin haarlak? Hebben jullie de Fashion Edition ook al in huis? Wat vinden jullie hiervan? 

Liefs

1 opmerking:

  1. Wat een leuke verpakking! Ik hou sowieso erg veel van de Elnett haarsprays!

    Ik ben je nieuwste volgster! Volg je me terug? :)

    x

    BeantwoordenVerwijderen