Pagina's

dinsdag 14 januari 2014

Photo Diary #2 - Januari 2014

Afgelopen week was een vrij rustige week voor mij. Ik ben voornamelijk thuis bezig geweest met mijn studie wat helaas niet zo goed lukte als gehoopt. Daarnaast heb ik gewerkt en had ik in het weekend een gezellige verjaardag. Helaas werd ook ik aan het einde van deze week getroffen door de heersende verkoudheid en eindigde ik met een lichte griep in bed.Dit is een Photo Diary vanaf dinsdag 7 januari 2014 t/m maandag 13 januari 2014.

Alsof ik aan het begin van de week aanvoelde dat ik aan het einde van de week ziek in bed zou liggen begon ik de week met het inkopen van gezonde groenten en fruit. Deze week maakte ik heerlijke groene smoothies van onder anderen spinazie, peren, mango, rode en blauwe bessen, appels en bananen. Erg lekker en vooral ook erg gezond!

Nadat ik eventjes de deur uit was geweest lag er leuke post op onze deurmat te wachten! De nieuwste H&M catalogus, Beau Monde en het boek 'Infamous' van Lauren Conrad. Het laatste boek heb ik gewonnen via een win-actie op de blog Younique. Dit was dus extra leuk thuis komen zo. 

Mijn vriend en ik zijn afgelopen zomer verhuisd naar ons nieuwe huis wat we volledig verbouwd hebben. Uiteraard stond er aan het begin van de verbouwing één bepaald iets met koeienletters op mijn verlanglijstje: een walk in closet! Laat ik nu een enorm handige vriend hebben dus my wish was his demand. De ruimte wat voor de verbouwing de badkamer was hebben we bij onze slaapkamer getrokken en in die ruimte komt de walk in closet. Enige tijd geleden heeft hij het hanggedeelte van de kast afgemaakt dus ik kon mijn kleding eindelijk uit de koffers halen en netjes ophangen! Afgelopen week heb ik extra winterkleding uit de koffers gehaald en alles opnieuw netjes opgehangen.

Om eventjes een break van mijn studieboeken te nemen dook ik met mijn neus in de reisboeken. Aankomende zomer gaan mijn vriend en ik een reis door Amerika maken dus ik dook de gidsen in ter voorbereiding. Wow, wat heb ik er super veel zin in zeg! Iemand nog tips en aanraders?

Ik was afgelopen week eventjes in de Saturn en daar zag ik deze lamp voor op de spiegelreflex camera. Ik heb de lamp bijna gekocht maar besloot toch om eerst eventjes thuis op het internet wat recensies te gaan lezen. Ik wil namelijk graag een lamp voor op mijn camera maar ik twijfel of ik dan misschien beter kan sparen voor een studiolampen zet. Iemand van jullie misschien bekend en ervaring met deze lamp?

Behalve in de Saturn ben ik ook wat wooninterieur winkels langsgegaan en daar heb ik deze kussens gekocht. Wij hebben een heerlijke grote hoekbank die ik het liefste vol leg met kussens om heerlijk op te kunnen liggen.

 
Ja, jullie zien het op de bovenste foto goed. Daar staat nagellak in mijn koelkast! Ik heb een groeiende verzameling nagellakjes waardoor sommige lakjes al een paar jaar op mijn beautykast staan. Zoals jullie waarschijnlijk ook al hebben gemerkt wordt de nagellak daar niet beter van. Ik wilde een nagellak van Essence gaan gebruiken maar deze heb ik inmiddels al zo'n kleine twee jaar waardoor de lak wat stroperig was. Daarom heb ik de lak een paar uurtjes in de koelkast gezet en voila! De lak werkt weer zo goed als nieuw!

Ik heb een nieuwe serie ontdekt waar ik direct verslaafd aan ben geraakt! Sinds vorige week zend RTL4 elke maandagavond om 20.30uur de Amerikaanse serie 'Blacklist' uit. Deze serie gaat over topcrimineel Raymond Reddington en FBI-agente Elizabeth Keen. Reddington heeft zichzelf vrijwillig aangegeven bij de FBI om hen te helpen bij het opsporen van 's werelds grootste criminelen. Zij krijgen zijn hulp echter niet zomaar: alles gaat volgens zijn voorwaarden en hij praat enkel en alleen met agente Keen.
Wat is dit een spannende en goede serie! De serie doet mij denken aan 'Prison Break' en 'Penoza'. Ik zit in ieder geval voortaan elke maandag om 20.30uur voor de buis!

Hoe was jullie week? Nog leuke dingen gedaan of hebben jullie ook een rustige week gehad? Laat het me weten!

Liefs

5 opmerkingen:

 1. Wat slim om je nagellak in de koelkast te zetten! Ik heb een lakje welke ik nog geeneens lang heb en nu stroperig is. Ik ga het ook gelijk proberen :-) Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handige tip om nagellak in de koelkast te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat gaaf die inloopkast <3! Jaloezie alom hier haha.
  En smoothies zijn zoo lekker :)

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen