Pagina's

donderdag 16 januari 2014

'Celtica' by Catrice Limited Edition Nailpolish

Alle beauty blogs stonden er de afgelopen tijd vol mee: cosmeticamerken Catrice en Essence komen met nieuwe producten in hun assortiment. Catrice komt ook met een limited edition serie genaamd 'Celtica'. Deze serie bevat baked oogschaduws, blush, highlighter, lipsticks en nagellakjes. 
Ik heb twee nagellakjes uit deze serie gekocht en daarom deze review voor jullie.

Mystiek. Magisch. Zo omschrijft Catrice de nieuwste limited edition serie 'Celtica'. Keltisch geïnspireerd en daarmee gebonden aan de natuur en omgeven door een vleugje mysterie. Taupe, paars en lavendel worden gecombineerd met fris perzik en helder koraal. Deze trendy limited edition serie ligt vanaf nu t/m eind februari in de winkel.

Natuurlijk was ook ik hartstikke benieuwd naar deze nieuwe producten. Er zijn vier verschillende kleuren nagellak waarvan ik er twee heb gekocht en alvast uitgeprobeerd.
C04 LOVEnder & C01 Paralilac
De doppen van de nagellakjes zijn geïnspireerd op Keltische kunst. Dit zorgt dan ook voor een leuke afwisseling tussen andere potjes nagellak. 


Kleur nr. C01 LOVEnder is een mooie zachte lavendel kleur wat vooral in het voorjaar mooi op je nagels zal staan. Hou je niet van uitgesproken kleuren? Dan is dit een fijne nagellak voor jou!


Kleur nr. C04 Paralilac is een mooie diepe paars/lila kleur. Ik vind deze kleur zeer geschikt voor in het najaar of de winter. De kleur doet me denken aan de nagellak 'Sir, Yes Sir!' van Rimmel. 

Beide kleuren zijn met twee laagjes op de nagels aangebracht. Dit is helaas ook wel echt nodig als je wil dat de kleur goed tot zijn recht komt en dekkend is. Ik vind de potjes leuk maar het lijkt wel alsof ik precies de verkeerde Catrice lakjes uitkies. Ook deze vind ik niet zo prettig om mee te werken. Het brede kwastje is erg fijn maar de lak zelf brengt niet fijn aan en is wat dik en stroperig. Doordat ik persoonlijk twee laagjes mooier vind is het lastig om de tweede laag netjes aan te brengen vanwege de dikke/stroperige lak. 

Celtica by Catrice nagellak is vanaf nu bij de Kruidvat te koop voor €2,89 per stuk. 

Wat vinden jullie van deze limited edition serie? Heb je al nagellak of andere producten uit de serie in huis? Wat is je mening hierover? Laat het me weten!

Liefs

8 opmerkingen: