Pagina's

dinsdag 7 januari 2014

Photo Diary #1 - Januari 2014

De eerste week van 2014 is alweer om. De feestdagen zijn geweest, kerstboom en bijbehorende spulletjes zijn opgeruimd en het werk en de studie zijn weer begonnen. Benieuwd hoe mijn eerste week in 2014 eruit zag? Klik op 'Lees snel verder'!
Dit is een Photo Diary vanaf dinsdag 31 december 2013 t/m maandag 6 januari 2014.

Zoals jullie in het artikel 'NYE - My Beauty Basics' al konden lezen zat ik oudjaarsdag met spanning te wachten op de postbode. Ik had namelijk nog geen oud & nieuw outfit dus had ik die dag daarvoor nog snel een bestelling gedaan bij Modemusthaves. Voor de zekerheid had ik twee items besteld: een zilver glitter rokje en een zilvere party dress. 
Gelukkig werd mijn bestelling netjes op tijd geleverd. Na beide items gepast te hebben koos ik voor het jurkje. Ik ging glamorous gekleed 2014 in!

Met een goede outfit alleen redde ik het natuurlijk niet. Om mijn oud & nieuw look af te maken heb ik mijn Beauty Basics opgezocht zodat ook mijn gezicht glamorous het nieuwe jaar in ging :)
En dat betekende natuurlijk krullen, nepwimpers, rode lippen en glitters op mijn nagels.

HAPPY NEW YEAR!!!!

Er was genoeg drank om proostend het nieuwe jaar mee in te gaan

Na een leuke nieuwjaarsnacht heb ik 1 januari vooral doorgebracht in bed en op de bank. Voor de kerst heb ik van mijn vriend seizoen 8 van 'Grey's Anatomy' gekregen. Zoals jullie begrijpen was dat een zeer welkom cadeau voor een dag als 1 januari. Ik heb heerlijk gerelaxed terwijl Meredith en alle andere artsen levens aan het redden waren.

Hoe vaak moet ik het nog tegen mijzelf zeggen: "Niet langs de drogisterij lopen als je écht niets nodig heb!"
Helaas heb ik ook deze week weer niet goed naar mijzelf geluisterd. Ik kon de Kruidvat niet weerstaan en eenmaal binnen bleek de Rimmel actie 1+1 gratis nog steeds te gelden. Dus daar ging mijn portemonnee weer: 4 nieuwe nagellakjes maar die heb ik dan wel weer voor een leuke actie prijs!

Zoals gezegd is het werk en de studie inmiddels alweer begonnen. Behalve met werken ben ik momenteel druk bezig met afstuderen. Na een bezoek aan school kwam ik met nog meer studieboeken thuis die ik nodig heb voor het schrijven van mijn scriptie. 2014 staat voor mij in het teken van afstuderen!

Hoe was jullie eerste week van 2014? Ook weer begonnen aan het 'echte leven' van studie en werk?

Liefs

4 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Jouw nieuwjaarskleedje zag er echt heel mooi uit! Bij mij is het 'echte leven' ook al weer begonnen, want ik moet nu volop studeren voor mijn examens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je jurk vind ik echt geweldig! Veel succes met het afstuderen! De boeken op de foto komen mij maar al bekend voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je jurkje vind ik echt geweldig! Perfect voor een feest, heel mooi! Heel veel succes met afstuderen, de boeken op de foto komen mij heel bekend voor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke photodiary. Je jurkje is super leuk!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen