Pagina's

dinsdag 31 december 2013

NYE - My Beauty Basics

New Years Eve. Wellicht heb je allang al je complete outfit voor vanavond klaar liggen en kan je vandaag dus rustig jezelf in je New Years Outfit hijsen. Het kan natuurlijk ook zomaar zo zijn dat je planning iets anders liep dan verwacht en je nu nog aan het stressen bent om er vanavond tip top uit te zien. Hoe dan ook: met goede beauty basics is het halve werk al gedaan!

Glitters. Krullen. Rode Lipstick. High Heels. Glamour. Nagellak. Dit allemaal schiet als eerste door mijn hoofd als ik aan New Years Eve denk. Alleen aan deze onderdelen kan ik op oudjaarsdag zelf uren bezig zijn. Heerlijk vind ik dat! Mijn vriend snapt na 6 jaar nog steeds niet waarom ik daar uren de tijd voor neem maar ik vind het puur genieten. Met een deuntje van Beyonce op de achtergrond mijzelf opdoffen om glamorous het nieuwe jaar in te luiden.
Ik zal jullie laten zien wat dit jaar mijn Beauty Basics zijn.

Met oud & nieuw pak ik graag uit. Dat is voor mij één van de weinige avonden waar het motto 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!', voor mij niet op zal gaan. Nee, ik ga vanavond graag viva la glamour het nieuwe jaar in!
Ik heb van nature steil haar. Er zit geen enkele slag, krul of golf in. Het is zo steil als maar kan! 9 van de 10 dagen ben ik blij met mijn steile haar. Ik hoef namelijk geen stijltangen te gebruiken en als ik 's ochtends echt haast heb is het voldoende om snel een borstel door mijn haren te halen.
Maar zoals veel meiden zullen herkennen: heb je steil haar, wil je krullen en al heb je krullen, wil je juist steil haar. En zo ben ik dus ook! Ik vind het mooi om krullen te hebben of een grove golf á la Lauren Conrad's signature look.

Voor avonden als vanavond gebruik ik vaak mijn carmenset van Babyliss. Het zetten van de krullers neemt vaak al een half uur van mijn tijd in beslag en om het goed te laten afkoelen etc. ben ik nog twee uur verder. Daarom neem ik voor NYE graag die tijd en begin daar dan ook als eerste mee. Dankzij mijn steile haar zakken de krullen helaas wel snel wat uit waardoor ik vaak toch nog evengoed tussendoor mijn kapsel bijwerk met andere krultangen.
Ik heb krultangen in diverse maten en sinds een aantal maanden heb ik van Remington de Perfect Waves tang. Een erg fijn apparaat wat ook snel en goed werkt!


Op bovenstaande foto zijn een aantal van mijn make-up beauty basics te zien. Natuurlijk gebruik ik op een avond als vanavond mijn nieuwe favoriete primer van Revlon! Hiermee zal mijn look extra lang goed blijven zitten. Waaronder mijn favoriete zwarte eyeliner van Rimmel: Glam'Eyes. Ik gebruik deze liquid eyeliner nu een paar jaar en ik kan niet meer zonder.

Bij een winged eyeliner vind ik het mooi om highlighter te gebruiken onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoeken. Sinds kort gebruik ik hiervoor twee producten van Catrice. De oogschaduw nr. 660 'Ice White Open' en de highlighter pen van Made To Stay nr. 030 'Eye Need!'.
En natuurlijk: Rode Lipstick! Ja, zoals jullie misschien inmiddels al weten: I am a sucker for red lipstick!

Vanwege mijn visagie opleiding ben ik in het bezit van een lipstick pallette van Make-Up Studio met verschillende tinten rode lipstick. I am loving it!
Ook te zien op de foto is een kitscherig kroontje met Happy New Year. Ik kwam deze dit jaar meerdere keren in de winkels tegen en uiteindelijk heb ik dan toch besloten om 'm te kopen.


Finishing beauty touches: nagellak en nep wimpers. Zoals ik al in een aantal artikelen heb laten weten draag ik deze feestmaand graag glitter nagellak en ik heb er dan ook een aantal. Doordat ik mijn definitieve outfit nog niet in huis heb weet ik op dit moment nog niet welke kleur het zal worden maar ik neig naar de paarse 'Space Dust' nagellak.

Last but absolutely nog least: Nep wimpers! Als ik glamorous het nieuwe jaar in ga kan ik het maar beter goed doen toch?! Dit jaar heb ik bij de Kruidvat twee setjes gekocht. Beide setjes zijn losse stukjes. Persoonlijk vind ik losse stukjes fijner om aan te brengen én te dragen dan een vaste rij wimpers. Ik heb het model Diva met kleine diamantjes aan de aanzet van de wimpers en model nummer 043. Model nummer 043 zijn standaard nep wimpers. Een voordeel aan dit model is dat de lengte van de wimperstukjes mooi in elkaar overlopen waardoor ze niet super fake er uit zullen zien eenmaal op je ogen.

Dit zijn mijn NYE - Beauty Basics. Zoals gezegd heb ik mijn definitieve outfit nog niet thuis dus ik heb al een lichtelijk paniekmomentje. Als het goed is komen mijn pakketjes vandaag nog binnen zodat ik niet als een idioot nog de winkels door hoef te rennen...I am keeping my fingers crossed!

Wat zijn jou NYE - Beauty Basics? Heb je je complete outfit voor vanavond al klaar? Hoe gaat het eruit zien? Laat het me weten!

EEN HEEL FIJN 2014!!!!!!!!!

Liefs

2 opmerkingen:

  1. Ik heb mijn outfit al klaar liggen gelukkig! Zwart jurkje met donkere make up en een statement ketting.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie foto's :D !!, gelukkig nieuwjaar! x

    BeantwoordenVerwijderen