Pagina's

zondag 8 december 2013

Boeken als kerstcadeau

December = Cadeaus.

Boeken blijven altijd geschikte cadeaus om te geven aan je ouders, je vriend of vriendin, broer of zus en zelfs aan je schoonouders. 
Daarom heb ik 3 boeken uitgezocht die jullie wellicht op een idee kunnen brengen om onder de kerstboom neer te leggen dit jaar.Dit zijn drie totaal verschillende boeken en daardoor zit er voor ieder wat wils tussen.
Van voetbal tot beauty en van zware emoties tot voetbalhumor. Hier komen ze!


Toen ik je zag - Isa Hoes
Iedereen kent het verhaal over de trieste dood van Antonie Kamerling nu drie jaar geleden. Zijn vrouw Isa Hoes en de moeder van hun twee kinderen, Merlijn en Vlinder, heeft een boek geschreven over haar leven met Antonie. In het boek verteld ze over de periode dat ze elkaar leerden kennen tot de moeilijke tijd vlak voor en nadat Antonie besloot een einde aan zijn leven te maken.
Isa beschrijft haar leven met Antonie op een liefdevolle manier en geeft een kijkje in het leven van een vrouw wiens echtgenoot depressief is.

Het boek is te koop in de diverse boekwinkels en via internet voor €19,95. 


Geen gezeik - Jan Boskamp
Jan Boskamp is een ex-profvoetballer en heeft onder andere bij Feyenoord gespeeld. Momenteel is hij regelmatig te zien in het RTL5 programma 'Voetbal International'. Hier vermaakt hij de kijker met zijn kijk op voetbal op zijn eigenzinnige en humoristische manier. 
Het boek 'Geen gezeik' gaat over hemzelf. Over zijn carrière als voetballer en alles wat daarbij kwam kijken. Dit boek is dan ook zeker een aanrader voor alle (schoon)vaders, broers of je vriend die zoals bijna alle mannen elke maandagavond om 20.30 trouw voor de buis zit. 

Het boek is te koop in de diverse boekwinkels en via het internet voor €17,95.


Beauty - Lauren Conrad.
De titel van dit boek omschrijft eigenlijk in één woord al waar het hele boek over gaat, namelijk: Beauty!
Wie weet tegenwoordig niet wie Lauren Conrad is? Weinig mensen zullen haar namelijk (nog) niet kennen. Lauren werd bekend door de MTV-series Laguna Beach en The Hills. Inmiddels heeft ze haar eigen succesvolle kledinglijn en is ze auteur. Twee jaar geleden kwam haar boek 'Style' al uit waarin ze diverse stijladviezen gaf. Dit jaar verscheen haar boek 'Beauty'. In het boek geeft Lauren allerlei verschillende beauty tips die je eenvoudig op jezelf kan toepassen. Of je nou naar school of je werk moet, een verjaardag en of een kerstfeest: Lauren heeft tips hoe je er tip top uit kan zien!
Kijk je ook nog steeds trouw de herhalingen van 'The Hills' en zou je er zoals Lauren uit willen zien? Haal dan snel dit boek in huis! Een absolute aanrader voor elke fashionista en beauty liefhebber.

De nederlandse versie van het boek is te koop in diverse boekwinkels en via het internet voor €17,95.


Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips en weet je nu het perfecte kerstcadeau. Of je bent op het idee gebracht om een boek gewoon voor jezelf te kopen om mee op de bank te kruipen.
Laat me weten wat je van deze boeken vind!

Liefs

1 opmerking:

  1. Zelf zou ik vooral blij worden van Beauty by Lauren Conrad, maar ik ben dan ook echt een meisjes-meisje. X

    BeantwoordenVerwijderen