Pagina's

donderdag 12 december 2013

Rimmel 'Space Dust' Nagellak

De Kruidvat actie 1+1 gratis is nog maar twee weken geleden maar toch herhaalt de Kruidvat de actie deze week op alle make-up artikelen van Rimmel. De actie geld ook op de nagellak en dat maakt elke nagellak liefhebber natuurlijk meteen blij en enthousiast!

Rimmel heeft recent een nieuwe collectie nagellak op de markt gebracht genaamd 'Space Dust'. De collectie bestaat uit vijf verschillende kleuren textuur glitter nagellak. Zoals de titel al doet vermoeden hebben de lakjes een space uitstraling door de glitter en glans van de lak.

Een aantal blogs heeft de collectie al behandeld in een review artikel en met de huidige 1+1 actie kan ik natuurlijk niet achter blijven.

Zoals gezegd geld de actie op alle artikelen van Rimmel. Ik heb tijdens deze actie gekozen voor de nagellakjes nr. 625 Sir, Yes Sir! en nr. 006 Moonwalking. Beide hebben een paarse kleur.
Ik heb bewust deze twee samen uitgekozen omdat ik het fijn vind om glitter nagellak als top coat te dragen. Dit kan als top coat zijn op een zelfde kleur maar ik vind het ook leuk om een kleur als basis te nemen die in contrast staat met de glitters zodat deze extra opvallen.

Na het aanbrengen van een verzorgingslaagje nagellak breng ik de nagellak Sir, Yes Sir! aan. Ik breng twee lagen aan zodat de nagellak goed dekkend is. Na het drogen heb ik een mooie donkere paarse lak op mijn nagels.
nr. 625  Sir, Yes Sir! €4,99 & nr. 006 Moonwalking €6,99
 Na deze nagellak ga ik met de Space Dust lak aan het werk. Slechts één laag is voldoende! De lak en glitters blijven netjes op hun plaats zitten en de lak droogt goed en snel.
Zodra de nagellak volledig is gedroogd doet het me inderdaad denken aan een spaceship door het glanzende effect. Ik heb er bewust voor gekozen om de lak alleen op mijn ringvinger aan te brengen.
Net als de andere nagellakken van Rimmel, vind ik ook deze zeer prettig in gebruik en ik ben blij met het resultaat!

Ik ben enthousiast over de nagellak uit de nieuwe collectie. Ook deze lakjes zijn absolute aanraders vooral in deze feestmaand. Behalve paars is er binnen de collectie ook een zwarte en roze kleur. De lakjes kosten €6,99. Maar dankzij de 1+1 actie betaal je deze week dus €6,99 niet voor één, maar voor twee flesjes!

Greep je tijdens de vorige actie net mis? Ga dan snel naar de Kruidvat en profiteer van deze actie!
Wat vinden jullie van de Space Dust collectie? Heb je deze ook al in huis? Laat het me weten!

Liefs

9 opmerkingen: