Pagina's

zondag 15 december 2013

New In: Fringe Boots

Zoals Carrie Bradshaw al zei: "A girl can NEVER have enough shoes!"
Vooral met de wisseling van de seizoenen elke 3 maanden is het fijn om elk seizoen één of meerdere paren schoenen in je kast te hebben staan. Wat ook wel betekend: een goede reden om elk seizoen weer je favoriete schoenenwinkel binnen te lopen! Benieuwd naar welk paar ik onlangs aan mijn collectie heb toegevoegd? Klik dan snel hieronder!

Een trend op dit moment zijn de Fringe Boots. Van enkellaarsjes tot over-the-knee laarzen, je zie ze nu overal met fringes aan de zijkant. Het geeft de laarzen een bohemian gevoel en zijn dan erg leuk te combineren dit seizoen.

Onlangs ben ik zelf ook gezwicht voor de trend nadat ik op de website van Loavies was beland. Al vrij snel had ik een bestelling geplaatst voor de zwarte Fringe Boots met sleehak. Een laars met fringes én een sleehak. Oftewel: een fashionable laars met hak waar je zonder problemen de hele dag en avond op kan lopen.


Ik heb gekozen voor de laarzen in de "veilige" kleur zwart. Maar de laarzen zijn inmiddels ook in het donkerrood en groen te bestellen via de website van Modemusthaves voor €29,95.

Sinds ik ze in huis heb loop ik er elke dag op en ik ben erg enthousiast! Ze lopen heerlijk en staan ook nog eens hartstikke leuk! De zool is wel wat dun wat je tijdens het lopen over een straat vol met klinkers wel merk maar evengoed mag het de pret van de laarzen niet drukken. Ik heb er inmiddels ook al veel complimentjes over gehad. 
Ik combineer de laarzen het liefste met een zwarte skinny en een blouse. De blouse staat netjes maar de laarzen geven de look net die bohemian touch.

Wat vind je van deze trend? Heb je ook al een stel Fringe Boots in huis? Laat het me weten!

Liefs

13 opmerkingen:

  1. Wat zijn ze mooi! Ik heb zelf geen fringe boots, maar ik vind deze wel heel tof! Ik ben normaal gesproken meer van de veterboots haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke schoenen! Ik zoek nog zoiets met platte zool maar kan het echt nergens vinden :(

    Liefs,
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb je ook al bij de Van Haren gekeken? Ik heb daar namelijk laatst fringe boots met een platte zool zien staan! :)

      Verwijderen
  3. Wat een mooie schoenen, en ook echt niet duur! Leuk :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi zijn ze !

    p.s. ik volg je op Bloglovin, volg je met terug? Thnx!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat zijn ze leuk en mooie details! De prijs valt me ook erg mee! :)

    BeantwoordenVerwijderen