Pagina's

woensdag 11 december 2013

It's the most wonderful time of the year.......SALE!

It's the most wonderful time of the year......er is sinds deze week namelijk weer SALE!!!! En daar worden we natuurlijk allemaal hartstikke blij van!

Een bepaald kledingitem waar je al langere tijd van droom maar helaas het budget niet voor heb kan nu zomaar opeens heel aantrekkelijk afgeprijsd zijn. Of die ene top waar je laatst nog over twijfelde? Het prijskaartje dat er dankzij de sale aanhangt kan je spontaan over de streep halen om de aankoop te doen.
Ook bij de H&M is er sale en daarom heb ik een zeer fijne fashion aanrader in de vorm van een blazer om nu snel in huis te halen!



Een goede blazer is één van de absolute musthaves om in je kledingkast te hebben hangen. Een blazer kan elk seizoen de uitkomst bieden. In het voorjaar en de zomer is een blazer fijn om 's avonds aan te trekken als het wat frisser wordt. En in het najaar en de winter kan je een blazer aantrekken zodat je warm en fashionable de straat over ga. Tegenwoordig is er niet meer alleen de welbekende zwarte blazer. Blazers zijn er tegenwoordig namelijk in allerlei kleuren, maten en texturen. Ook bij de H&M vind je een groot aanbod aan diverse blazers.




Deze fijne blazer is momenteel ook voor een zeer fijn prijsje te koop in de sale bij de H&M. Tot vorige week kostte de blazer nog €39.95 maar dankzij de o zo fijne sale kan je de blazer nu voor €25,- kopen. 

Ik ben erg enthousiast over deze blazer en draag 'm dan ook graag! De blazer heeft een ritssluiting en is gevoerd en heeft een aztec uitstraling wat sinds afgelopen seizoen ook hartstikke hot is en veel te zien in het huidige mode straatbeeld. Ik combineer deze blazer het liefst met een witte tanktop en een licht blauwe spijkerbroek (zoals te zien op de foto) waardoor de kleuren van de blazer goed tot zijn recht komen. Een paar zwarte pumps eronder en je bent klaar om het huis uit te gaan! 
Deze versie heeft rode, beige, blauwe en bruine accenten. Maar de blazer is ook te koop met zwart, grijs en wit accenten.

Ben je op slag verliefd geworden? Helaas is de blazer momenteel alleen nog in maat 44 te bestellen via de webshop van H&M. Maar wie weet kan je de blazer nog snel in een andere maat scoren bij de dichtstbijzijnde H&M bij jou in de buurt.

Wat vinden jullie van deze blazer? Heb je 'm toevallig ook al in huis of ben je al voor andere items geslaagd tijdens de sale? Laat het me weten!

Liefs

11 opmerkingen:

  1. WAUW! Ik wil deze nog zo graag dus ik ga opzoek om te kijken, wauw :D Mooi koopje is het in ieder geval

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die blazer heb ik al zo vaak zien hangen, maar vond hem te duur. Ik zal binnenkort eens gaan kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, hij is echt leuk! Ik zal hem eens gaan bekijken morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik heb deze ook al een paar keer zien hangen, die is echt mooi. scheelt wel zo in de sale!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Elke keer als ik 'm in de H&M zie hangen denk ik neeeh. En dan zie ik hem weer bij andere mensen en dan denk ik jaaaaaa! Dus, misschien toch maar eens proberen, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb hem ook! Heb hem al een tijdje, maar hij blijft leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super mooie blazer zeg! Lekker voor dat prijsje ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, ik vind zulke jasjes altijd supermooi! Ik heb één keer zoiets bij de Primark gepast, maar vond het toen toch niet helemaal mijn ding. 25 euro is een mooie prijs voor deze blazer. Love it! Leuk blog trouwens! :D Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een goede aankoop! Ik vind 'm echt heel mooi. X

    BeantwoordenVerwijderen