Pagina's

dinsdag 17 december 2013

Inhoud van 'Mari Experience' goodiebag

Gisteren hebben jullie kunnen lezen over mijn bezoek aan de 'Mari Experience' van Mari van de Ven. Het was een avond gewijd aan tips over huidverzorging, make-up en haar. Na afloop kreeg iedereen een goodiebag ter waarde van €75,- mee naar huis. Benieuwd naar de inhoud hiervan? Klik op 'Lees snel verder'.

De goodiebag was gevuld met diverse beautyproducten van verschillende merken. Met een goodiebag is het altijd een grote verrassing wat er in zal zitten en ik ben zeer enthousiast over deze inhoud!
Zoals ik in het artikel van gisteren al liet weten was er een stand van Dermalogica aanwezig. Dermalogica richt zich op huidverzorging en heeft een brede lijn producten die veelal worden gebruikt door professionele schoonheidsspecialisten.
In de goodiebag zat een folder van Dermalogica met een overzicht van alle verkrijgbare producten. Ook zaten er 4 testers in: Multi-Active Toner, Skin Hydrating Booster, Skin Hydrating Masker en Intensive Eye Repair. De producten ruiken erg lekker en ik ben dan ook benieuwd naar de resultaten.

Mari van de Ven heeft sinds enige tijd een eigen webshop genaamd 'World of Beauty'. Deze webshop heeft een breed assortiment in beauty artikelen te koop. In de goodiebag zat een aangename bon met een speciale code voor 10% korting op een bestelling via de webshop. 

De goodiebag bevat ook een handig boekje. Het 52-pagina tellende 'BeautyTips by Mari van de Ven' bevat veel handige make-up en beauty tips.
Haarlak can be every girl's best friend! Dat heeft de organisatie van de experience ook gedacht want er zat een haarlak spuitbus is van maarliefst 500ml. Ik kom de feestdagen dus extra stevig door! Het is 'Black Lava Hair Spray - Mega Hold'. 

Om de haren extra goed te verzorgen, na al het geweld van de haarlak, is er ook een verpakking van HairVitals in de goodiebag te vinden. De verpakking bevat 15 capsules. De capsules worden omschreven als een 'Combinatie van vitamines, kruiden en mineralen voor dames en heren'. Persoonlijk geloof ik niet helemaal in dit soort capsules maar wie weet ga ik raak ik toch overtuigd als ik deze capsules geprobeerd heb. 
Dit waren niet de enige haarverzorgingsproducten! 
In de goodiebag is ook een fijne Moroccan Oil te vinden van 'Olioseta'. Dit soort olie wordt ook wel omschreven als 'De innovatie die een revolutie in haarverzorging teweeg heeft gebracht'. Het maakt je haar zacht en glanzend. Ook beschermt het je haar extra goed. Ik ben dan ook zeer blij dat ik dit product nu in huis heb!

Van 'Revivogen' zit er een conditioner is speciaal voor fijn en dun haar. Ook een speciale shampoo van 'Biosthetique' is te vinden in de goodiebag. 

Daphne Deckers is nu alweer enige tijd het gezicht van de producten van 'Biosilk'. Van dit merk zit er in de goodiebag een 15 ml Silk Therapy. Dit verbeterd de structuur van het haar, bouwt het haar op en geeft het haar een prachtige glans.
Natuurlijk kunnen er in een goodiebag van een beauty evenement geen beauty producten ontbreken! Van 'Deborah Milano' zit er een BB Cream in met SPF 20. Ik ben zelf nog niet helemaal overtuigd van BB Cream's dus wie weet verandert mijn mening daarover na het gebruik van dit product.

Ook zit er een leuk nagellakje in van het merk 'Alessandro'. In mijn goodiebag is dat de Maharadscha Brown. Het lijkt op een mix van oranje en bruin tinten. Ik begreep dat er in de goodiebags verschillende kleuren nagellak zitten.

I am saving the best for last want in de goodiebag zit ook een erg mooie lipstick van Revlon! Zoals jullie misschien inmiddels al weten en anders nog zullen gaan merken: I am a sucker for lipstick! Ik ben gek op gekleurde lipstick!! De lipstick is nr. 045 en heet Cotton Candy. Het is een mooie zachte oud roze kleur. Binnenkort volgt er een review van dit product!

Ik durf toch wel te zeggen dat de goodiebag zeer goed gevuld was! Wat vinden jullie van de producten? Hebben jullie ervaring met één van de producten? Laat het me weten!

Liefs

7 opmerkingen:

  1. Mooie goodiebag echt fijne producten erin!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een mooie goodiebag! Die lipstick lijkt me inderdaad heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke goodiebag!

    Ik heb je genomineerd voor de Liebster award, gefeliciteerd!

    http://manonmiaow.wordpress.com/2013/12/19/ik-ben-genomineerd-voor-de-liebster-award/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wel een leuke goodiebag! Ik volg je nu via bloglovin'

    BeantwoordenVerwijderen