Pagina's

maandag 9 december 2013

Glitter, Glamour, Nailpolish!

Een absolute musthave om thuis op je kaptafel te hebben staan is: NAGELLAK!

Tegenwoordig is nagellak te koop in elke denkbare kleur en textuur. Ik ben zelf dan ook inmiddels verslaafd geraakt aan nagellak en mijn verzameling blijft maar groeien. Dit soms tot verbazing en ergernis van mijn vriend als ik weer thuis kom met nieuwe lakjes in kleuren waarvan ik er volgens hem al 5 heb ;-)
Nagellak kan je outfit nét dat beetje meer afmaken. Ik hou er zelf van om een kleur nagellak te dragen die in contrast staat bij de outfit die ik draag. Maakt je look naar mijn mening net wat spannender en speelser.

In de decembermaanden zijn veel meiden druk bezig met het vinden van geschikte outfits voor de feestdagen. Wat deze maand extra leuk is om daarbij te combineren, is: glitter nagellak.
Ik zal daarom 3 verschillende glitter nagellakjes voor jullie uitlichten.



In het najaar vind ik het persoonlijk mooi om warme en donkere tinten nagellak te dragen zoals bruin, burgundy en bordeaux.
De volgende nagellak van Essence is daar een geschikte aanvulling op.


Essence - nr. 112 - time for romance - €1,29
Essence nr. 112, 'time for romance', is een glitter nagellak met kleine pailletten. De lak heeft een mooie donkere bordeaux/bruine kleur. Deze nagellak is het mooiste als je je nagels eerst lak met een egale kleur zoals bijvoorbeeld rood, bordeaux of donkerbruine nagellak. De lak en het kwastje zijn wat dikker dan andere glitter nagellakjes waardoor één laag al voldoende zal zijn. De nagellak is het mooiste als het gebruikt wordt als top coat doordat de nagellak opzich niet geheel dekkend is zonder kleur eronder.


Rimmel - nr. 002 - ruby crush - €6,69


Rimmel nr. 002, 'ruby crush', is afkomstig uit de Rimmel serie 'precious stones'. Binnen deze serie zijn twee glitter nagellakjes uitgebracht waaronder 'ruby crush'. De nagellak is als top coat te dragen op een rode nagellak. Het is een lichte rode nagellak met allerlei kleine zilveren glittertjes wat zorgt voor feestelijke nagels bedekt met glitters. De nagellak komt het beste tot zijn recht als je twee laagjes op doe.
L'Oréal - nr. 910 - gold carat - €5,69
Wat is tijdens de feestdagen mooier dan een gouden gloed met glitters op je nagels? Met de nagellak van L'Oréal, 'gold carat', krijg jij dat ook! De nagellak is bedoeld als topcoat en te combineren met andere kleuren nagellak van nude tot zwart en van roze tot blauw. Het is een fijne en dunne nagellak waarvan één laag al voldoende is.

Wat vinden jullie van deze 3 kleuren? Weet je glitter nagellakjes die ook geschikt zijn voor deze feestmaand? Laat het me allemaal weten!

Liefs

6 opmerkingen:

  1. Ik hou van glitterlakjes met de feestdagen!
    Het is alleen altijd zo vervelend het er weer af te krijgen..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Rosa,
      Allereerst bedankt voor je reactie! :D
      Ik vind het helaas ook lastig om de nagellak er vervolgens weer af te halen. Vaak gebruik ik dan extra veel nagellak remover op mijn watje. Je moet wat agressiever te werk gaan om de lak eraf te krijgen maar dat maakt de pret van de glitters niet minder :)

      Verwijderen
  2. Ik hou van glitters dus zoals je kan raden vind ik deze nagellakjes heel erg leuk haha.
    Je hebt een hele leuke blog ik volg je nu op GFC en Bloglovin.
    liefs, Rosanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah ideale kerstlakjes alle drie! Mooie foto's ook :)

    BeantwoordenVerwijderen