Pagina's

maandag 23 december 2013

ByDanie Style Book

Ze wordt gezien als één van Nederlands beste en bekendste stylisten: Danie Bles! Ze heeft inmiddels ook een eigen vintage winkel in Amsterdam en een goedlopende kledinglijn. Bekende namen als Sylvie Meis, Leontine Borsato en Chantal Janzen mogen al jaren gebruik maken van haar styling tips en deze heeft ze nu in een boek gebundeld zodat elke vrouw daar gebruik van kan maken!

Sinds 3 jaar verschijnt er elk half jaar een 'Danie Shop and Style Guide'. Hier in geeft Danie een inzicht in de trends van het komende seizoen en tips en trucs om deze het beste toe te passen op je eigen kledingstijl. Sinds afgelopen oktober heeft Danie ook een eigen Style Boek uitgegeven. De omschrijving van dit boek luid:
"In het ByDanie Style Book geeft Danie antwoord op alle fashionvragen die vrouwen al achttien jaar aan haar stellen. Met welke investering zit je altijd goed? Wat zou iedere vrouw in haar kast moeten hebben? Waarom kan geen vrouw zonder vintage en waar vind je de mooiste eyecatchers? En: staat een skinny jeans bij iedere vrouw even goed? Dit boek is voor iedereen die van mode houdt en er graag goed uitziet."

Zoals uit de omschrijving al blijkt wordt het boek ook wel gezsien als een styling en mode bijbel. Het is een boek voor elke mode liefhebber en meiden die op zoek zijn naar hun eigen stijl.
Het 184 pagina tellende boek is opgedeeld in 11 hoofdstukken. Behalve een kijkje in het leven van Danie zelf behandelt ze ook hoofdstukken per kledingstijl. Zo geeft ze tips over de kledingstijlen Bohemian, Klassiek, Rock 'n Roll en Denim. Met diverse stijling tips en trucs kan je aan de hand van dit boek leren hoe de kledingstijl het beste toe te passen.
Danie haar klantenbestand bestaat inmiddels uit bekende namen. Daarom zijn er in het boek ook leuke interviews te lezen met Sylvie, Chantal en Leontine.

Een kijkje in het boek:


Ik heb het boek nu al eventjes in huis en ik vind het een heerlijk fashion boek! Ik ben gek op mooie en goede coffee table boeken en fashion boeken. Als ik eventjes een vrij uurtje heb kruip ik graag met dit boek op de bank om weg te dromen bij alle mooie kledingfoto's en doe ik tegelijkertijd tips op. 
Mocht je nog hard op zoek zijn naar een cadeau voor onder de kerstboom? Of wellicht op zoek naar een mooi fashion boek? Dan is dit een absolute aanrader!

Voor €19,99 is het boek te bestellen bij onder andere bol.com. Als je het boek nu bestel heb je het morgen in huis! Nog net op tijd om onder de boom te leggen!

Wat vinden jullie van Danie Bles? Heb je haar boek al in huis? Laat het me weten!

Liefs

7 opmerkingen:

  1. Wat leuk, zo'n stylebook!

    ik wil je even laten weten dat ik je nomineer voor een liebster award!
    Het artikel hierover komt vandaag online. Houd in de gaten wat je moet doen op singdancelovefashion.wordpress.com

    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eerlijk gezegd ken ik haar helemaal niet zo goed. Alleen de naam. Maar het lijkt me wel handig dit boek. Qua kleding doe ik vaak gewoon wat ik leuk vind of wat lekker zit, maar het lijkt me best leuk om iets meer over stijlen ed. te weten te komen. Thanks for the tip:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat super tof zeg zo'n styleboek! Ik vind het design er ook wel gaaf uitzien als ik het zo zie

    BeantwoordenVerwijderen