Pagina's

woensdag 30 april 2014

Forever21 Shoplog

Vorige week is dan eindelijk de eerste Forever21 winkel in Nederland geopend. Met een ingang aan de Kalverstraat en het Rokin is de drie verdiepingen tellende winkel een indrukwekkende aanwinst en een heus shopwalhalla in Amsterdam. Ook ik was toch wel erg nieuwsgierig en ging daarom snel langs. Wat ik heb gekocht zal ik jullie in deze foto shoplog laten zien. 
 

De Forever21 telt zoals eerder gezegd maarliefst drie verdiepingen. Drie verdiepingen vol met kleding, sportkleding, badkleding, sieraden en schoenen. Je weet werkelijk waar niet waar je zal beginnen met kijken. Ik was vorige week donderdag in de winkel en zoals verwacht was het druk. Maar dat het zó druk zou zijn had ik nou ook weer niet verwacht. Je hoor weleens over de drukte bij de Primark maar dat was niets vergeleken met het gekkenhuis in de Forever21! Ik had het eigenlijk ook wel al verwacht aangezien de winkel nog maar net open is en er enorm veel meiden al jaren op een Forever21 in Nederland zaten te wachten. Elke verdieping heeft kassa's en paskamers maar zelfs op elke verdiepingen stonden meters lange rijen. Het was bijna dringen geblazen om een beetje normaal door de rekken te kunnen snuffelen op zoek naar leuke kleding. En toch is het me gelukt want ik kwam met leuke nieuwe items thuis!

Ik kocht deze mint groene tanktop. De kleur van de top past perfect in de pasteltrend van dit moment. De voorkant van de top is van kant met een patroon van bloemetjes. Een klein nadeel aan de kanten stof is dat deze doorschijnend is. Het is daardoor niet aan te raden om enkel een beha onder de top te dragen want deze zal zeer goed te zien zijn. Ik ben zelf van plan om een witte basic tanktop onder deze top te dragen zodat het niet te onthullend zal zijn. De top valt losjes genoeg zodat dit prima kan. De achterkant van de top is ook licht doorschijnend en zonder het kanten motiefje. 

Tanktop €6,-

Ik ben gek op high waisted shorts. Ik vind dat ze mooi flatterend staan bij de heupen en taille en ik hou van het trendy gevoel. Ik draag ze het liefste in het voorjaar en de zomer met een leuke top die ik in de short draag om losjes uit de short te dragen. Als het geen weer is voor blote benen draag ik high waisted shorts graag met een zwarte panty en mooie hakken of stoere enkellaarsjes. 
Toen ik deze short zag hangen had ik deze dan ook snel in mijn handen. De short heeft een leuke aztec-achtige zwart wit print die ook zeer geschikt is tijdens het komende festivalseizoen. De short is gemaakt van katoen waardoor het van zeer dichtbij lijkt alsof het stofje erg pluist maar dit valt in het echt gelukkig mee. Er zitten aan de voorkant twee zakjes waar je eventueel je telefoon in kwijt kan of andere spulletjes. Aan de achterkant van de short zit een ritsje waardoor je de short makkelijk aan en uit kan trekken. 

High Waisted Short €17,75

Natuurlijk kon ik de sieradenwand niet overslaan. En geloof me: die wand is gi-gan-tisch!! Het is eigenlijk een hoek vol met sieraden waarvan de wanden vol hangen met de meest gave en grote statement kettingen. behalve kettingen is er ook genoeg keuze uit armbanden, oorbellen, ringen en haaraccesoires. Ik heb er uiteindelijk na lang twijfelen voor gekozen om "rustig aan" te doen en alleen een ketting, oorbellen en een zonnebril te kopen. Zo mag ik van mijzelf de volgende keer weer wat sieraden kopen, hihi. 

Al snel vielen mijn ogen op een paar oorbellen met mooie blauwe stenen. Ik hou van sieraden waar mooie blauwe stenen in zitten. Ik vind het er dan zo lekker zomers uitzien en geeft een simpele witte top al snel die finishing touch. Het zijn niet helemaal statement oorbellen maar ze zijn wel groot genoeg om op te vallen als je ze draag. Het is een zilver paar met in elke oorbel twee verschillende formaten blauwe steentjes en kleine kraaltjes aan de onderkant van de oorbellen. 

Oorbellen 5,90

Natuurlijk kon ik de winkel niet uitlopen zonder een statement ketting. Ik vond het nog lastig kiezen want er hingen zo ontzettend veel mooie statement kettingen! Ik had eerst een ketting in mijn handen met blauwe stenen zoals in de oorbellen maar koos later toch maar voor een andere ketting. Ik heb gekozen voor een statement ketting met zwarte, witte en zalm kleurige kraaltjes met onderaan een rij druppelvormige steentjes. Het is een leuke zomerse ketting die ook weer past in de pasteltrend vanwege de lichte en zonnige kleuren. Het is geen ketting die in your face is, maar ook al is het een echte statement ketting is deze toch ook weer subtiel genoeg.

Statement Ketting €8,90

Ik sloot deze shopsessie af met een zonnebril. Ik heb de gewoonte om goedkopere brillen te kopen omdat ik mijn brillen altijd gewoon maar in mijn tas gooi of in de auto laat liggen waardoor ze nog weleens stuk willen gaan of waardoor ik ze nog weleens kwijt raak. Ik koos voor een aviator look-a-like bril met gouden details. Een leuk detail aan deze bril zijn de pootjes. Het zijn geen gewone pootjes maar het zijn pootjes gevormd door een rij goudkleurige ringetjes. Aviator zonnebrillen blijven daarnaast tijdloos en dus altijd goed om te dragen. 
Zonnebril €5,90

Dit waren al mijn aankopen. Goed geslaagd dacht ik zo. Forever21 is qua prijsklasse vergelijkbaar met de H&M. De meeste kleding die daar hangt vind ik persoonlijk daar weer niet mee te vergelijken. Het is nu nog duidelijk te merken dat Forever21 een Brits modelabel is. Er hangen zeer veel printjes en korte jurkjes wat mij al snel doet denken aan het typische Engelse straatbeeld op een stapavond. You love it or you hate it...of zullen we er gewoon nog eventjes aan moeten wennen?

Wat vinden jullie van mijn aankopen en van de Forever21? Ben je al in Amsterdam langs geweest? Wat staat er op je wishlist? Laat het me weten!

Liefs

9 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen! Vooral je high waisted short is echt prachtig<3

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingetjes, vooral je top en shorts vind ik mooi! Jammer dat het zo druk was in de Forever 21, maarja dat zal ook wel komen doordat hij net geopend is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat topje is heel erg leuk. Leuke aankoopjes heb je gedaan! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele gave ketting! Ik ben er vorige week dinsdag geweest! Phoe, wat was het druk! Maar ook super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke aankomen! Ik hou van shopblogs. Het short vind ik echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen