Pagina's

maandag 14 april 2014

Pastelkleuren op je nagels

Dat er op dit moment een pastel trend is in beauty en fashion land kan niemand zijn ontgaan. De beautymerken komen met de mooiste zachte pastel tinten en de kledingrekken in de winkels hangen vol met de vrolijke voorjaarskleuren. Natuurlijk kunnen je nagels niet achterblijven in deze trend. In dit artikel laat ik jullie 3 mooie pastelkleurige nagellakjes zien. 


Pastelkleuren zijn zachte kleuren met een lichte ondertoon. Denk hierbij aan kleuren zoals lila, lichtblauw, zalmroze, koraal, geel of mintgroen. Pastel is dit seizoen een populaire trend. Het zijn dan ook zeer geschikte kleuren om nu te dragen met het heerlijke zonnetje erbij.

De eerste nagellak is een mooie lila kleur die ik nu heel vaak en graag draag. Er zit heel lichtjes een lichte parelmoer shimmer doorheen. Deze kleur is perfect om te dragen als je de pastel trend ook in je kleding terug laat komen. Draag de nagellak bijvoorbeeld als je een koraal kleurige broek aan trek of in combinatie met een licht blauwe blouse.
Deze nagellak is van Essence en heeft een perfect dekking. Op de foto draag ik slechts één laagje nagellak en droogt snel en netjes op. Deze lak zit in het vaste assortiment van Essence.

Essence nr. 149 - Hello Marshmallow! - €1,69
Lichtblauw is niet alleen geschikt om babykamers mee te accentueren maar is ook zeer geschikt voor op je nagels! Met recht wordt het een pastelkleur genoemd en geeft je handen en nagels een mooie zachte touch. Als je geen zin heb in een al te uitbundige kleur op je nagels maar toch nagellak wil dragen is deze kleur zeer geschikt. Het is een lieve kleur die ook netjes staat. Deze nagellak komt uit de L'Oréal nagellak lijn 'Color Riche'. De lijn ligt niet meer in de make-up schappen van L'Oréal maar bij de budgetwinkel Big Bazar is deze lijn nu al enige tijd te koop. Normaal gesproken kost een nagellak van L'Oréal al snel €5,99 maar bij de Big Bazar kan je een lakje uit deze lijn al voor slechts €1,99 kopen! 

 
L'Oréal Color Riche  nr 601 - French Riviera - €1,99

Koraal is misschien wel mijn favoriete pastelkleur om op mijn nagels te dragen. Ik vind het een vrolijke, zomerse en zonnige kleur. Koraal is een tint tussen oranje en rood in. Deze kleur is zeer geschikt om te dragen als je een feestje heb of naar een festival ga. Ook deze nagellak is afkomstig uit de L'Oreal Color Riche lijn die momenteel bij de Big Bazar voor een mooi prijsje te koop is. Het enige nadeel aan de nagellakjes uit deze lijn is dat de dekking helaas niet heel erg optimaal is. Ik draag vaak zeker minimaal 3 laagjes voordat de kleur goed tot zijn recht komt en de dekking goed is. Maar voor die prijs kijk ik dat maar door de nagels....uhhhh, vingers. 

 
L'Oréal Color Riche  nr. 305 - Dating Coral - €1,99
Ik wordt zo ontzettend vrolijk van deze kleurtjes en sowieso de gehele pasteltrend! Voor mij zou het dan ook altijd lente mogen zijn zodat deze kleurtjes altijd geschikt zijn om te dragen.

Wat vinden jullie van deze kleuren nagellak? Wat is jou favoriete pastelkleurige nagellak kleur? Laat het me weten!

Liefs


7 opmerkingen: