Pagina's

vrijdag 2 mei 2014

Essence limited edition "Hup Holland Hup!"

Nog een paar weken en het WK in Brazilië begint waardoor de liefde voor het vaderland weer op allerlei beauty en fashion manieren geuit zal worden. In juni komt Essence daarom met een limited edition speciaal gemaakt voor Nederland! Ik zal je alvast laten zien wat je straks vanuit de "Hup Holland Hup!" collectie kan kopen. 


"Hup Holland Hup!" zal er straks weer door de straten klinken. Of je nou besluit een wedstrijd in de kroeg te gaan kijken, gezellig tijdens een BBQ in de tuin met vrienden of knus voor de televisie - waar je ook zal kijken, Essence zorgt ervoor dat je er als een echte fan uit zult zien. Deze limited edition is speciaal gericht op de Nederlandse club met onze eigen kleuren.

Tijdens voetbal hebben mannen nergens anders oog voor behalve het spannende spel. Maar met deze speciale set nep wimpers speciaal in het voetbalthema trek je zeker weten toch hun aandacht zodra je eventjes met je ogen knipper.
Nepwimpers - Blik op het doel!

Rood - wit - blauw. Dé kleuren van de Nederlandse vlag. Hoe kan je nou beter je support voor ons Nederlandse team laten zien door de vlag op bijvoorbeeld je gezicht of armen te schminken. Met deze stift veeg je in één simpele veeg de nationale vlag op je lichaam.

Fan stift - Oranje Boven!

Natuurlijk kan je je nagels niet vergeten tijdens het WK. Het is natuurlijk leuk om je nagels oranje te lakken maar je kunt ook je nagels de kleuren van de vlag geven. Of je je gehele nagel een verschillende kleur geef of elke nagel lak met alle drie de kleurtjes, binnen no-time heb jij onze nationale kleuren op je nagels met deze lakjes!

01 - Topscorers
02 - Hattrick!
03 - Wilhelmus van Nassouwe

Vind je het een tikkie te ver gaan om enkel voor het WK je lichaam te versieren met tattoos maar zou je toch graag iets van plaatjes op je lichaam willen? Dan heeft Essence de oplossing voor je! In deze limited edition zitten tijdelijke tattoos in verschillende rood-wit-blauw ontwerpen. De tattoos zijn na de wedstrijd weer eenvoudig af te wassen met zeep en water. 

Tijdelijke tattoos - Viva Hollandia

Wil je je nagels behalve met nagellak net die extra WK touch geven? Dan zijn er in deze collectie ook stickers speciaal voor op je nagels! Met deze stickers speciaal in het Nederlandse voetbalthema heb je binnen een handomdraai een voetbal op je nagels. Met een simpel laagje top coat over de stickers heen zal je extra lang plezier hebben van je mooi versierde nagels.

Nagelstickers - Op de stip

Van al dat lekkers eten en drinken en door iedereen bij elk doelpunt in de armen te vallen kunnen je handen vies worden. Ook hiervoor heeft Essence een oplossing met een speciale handgel. In de gel zitten als een extra effect kleine rood-wit-blauwe glittertjes.

Handgel - Hands!

Je outfit en make-up WK-proof maar mis je nog net dat extra iets? Met deze leuke armband met voetbal bedeltje maak je je complete look af. Je armen zullen bij elk doelpunt extra feestelijk de lucht in gaan.

Armband - Langs de lijn

Tijdens het fanatieke voetbal kijken en al dat gejuicht kan het vervelend zijn als je haren weer in je gezicht komen. Om je haren extra feestelijk uit je gezicht te houden heeft deze limited edition speciale haar elastiekjes.

Haarelastiek - Girl of the match

Wil je je tas ook versieren? Gebruik dan deze clip zodat ook je accessoires er feestelijk uit zullen zien.

Clip - Olé olé olééé

Vanaf juni ligt de limited edition "Hup Holland Hup!" bij de Kruidvat in de Essence schappen.

Welk product ga jij zeker weten kopen? Hoe zorg jij ervoor dat je straks klaar bent voor het WK? Laat het me weten!

Liefs


2 opmerkingen: