Pagina's

maandag 6 januari 2014

Ringen. The Bigger, The Better!

Statement sieraden. I am loving it! Ik ben gek op grote, chunky sieraden en dan met name grote, chunky, statement ringen. Het geeft je outfit die leuke en speelse extra touch. Vandaag zal ik jullie een aantal van mijn favoriete statement ringen laten zien en laat ik jullie weten waar ik mijn statement ringen shop.

Jewelry is a girl's best friend! Persoonlijk vind ik dan ook dat je nooit genoeg sieraden kan hebben. Met die ene ring of ketting ziet je outfit er net weer iets anders uit.
Ik heb twee sieraden boxxen van de Xenos waar ik een deel van mijn sieraden in opberg maar ik vind het toch ook wel fijn om mijn sieraden te zien zodat ik de helft niet vergeet en ze allemaal blijf dragen. Daarom heb ik ook een leuke etagère waar ik mijn favoriete sieraden van dit moment op bewaar. 

Zoals jullie misschien wel kunnen zien heb ik voornamelijk budget vriendelijke sieraden. Ik vind het leuk om sieraden af te wisselen en daarom koop ik liever regelmatig iets goedkopere sieraden dan duurdere merk sieraden. Mijzelf kennende draag ik namelijk nooit voor langere en vaste tijd één en hetzelfde sieraad dus heb ik liever goedkopere sieraden dan duurdere waarvan ik het zonde vind als ik ze niet regelmatig zal dragen.
Op het bovenste gedeelte van mijn etagère liggen een deel van mijn ringen. Ik zal er een aantal voor jullie uitlichten. 


Dit zijn twee van mijn favoriete 'two finger rings'. Toen zo'n anderhalf jaar geleden deze ringen een trend werden was ik direct super enthousiast! Ik krijg regelmatig de vraag of dat nou niet vervelend zit, een ring om twee vingers, maar ik merk er niets van!
Deze twee ringen heb ik via de website www.ilovefashionitems.nl. Ik was direct verliefd op de Queen ring. Denk nou niet dat ik mijzelf als een Queen zie maar ik vond het daarom juist zo'n leuke ring. En voor slechts €5,- kon ik niet anders dan de ring in mijn digitale winkelwagentje te doen. Ik krijg regelmatig complimentjes over deze ring. 
Van de andere ring raakte ik vrij snel enthousiast vanwege de mooie blauwe kleur en de subtiele steentjes ertussen. Deze ring is al te bestellen voor €9,-!
Beide ringen zijn aan de achterkant verstelbaar waardoor iedereen de ringen zal passen. Op de website zijn behalve ringen ook andere leuke fashion items te koop. Zeker een kijkje waard!


Bij budget vriendelijke sieraden of kleding denk ik vrijwel meteen aan één winkel: Primark. Ik ga erg graag naar de Primark en loop dan ook altijd kwijlend langs de sieraden afdeling. Al deze drie ringen heb ik van de Primark en waren als een setje te koop voor maar €5,-. Vooral de ring met de blauwe steen draag ik regelmatig. De ring met de indianen kop draag ik vrij weinig maar toch vind ik het een leuke ring.


Nog meer Primark! Deze zwarte ringen heb ik daar ook gekocht. Vooral de linker ring is erg groot maar daarom ook juist weer o zo leuk! De rechter ring is wat fijner en sluit goed om mijn vinger waardoor de ring opvallend subtieler is dan de linker ring. Op deze manier kan ik tussen twee zwarte ringen kiezen afhankelijk van mijn outfit die dag.


Deze ringen heb ik gekocht in een winkel waar je waarschijnlijk niet direct aan zal denken als je nieuwe sieraden wilt shoppen. Ik heb ze gekocht bij de Kijkshop. Elke Kijkshop heeft namelijk behalve het vaste zilver- en goudassortiment ook veel budget sieraden voor spot goedkope prijzen. Laat daar nou ook nog eens regelmatig 75% korting bovenop komen! Hoe leuk! Hierdoor heb ik deze ringen voor maar zo'n €2,- per stuk gekocht.

Wat vinden jullie van statement ringen? Koop je ze ook regelmatig bij deze winkels of shop je liever voor sieraden ergens anders? Laat het me weten!

Liefs

6 opmerkingen:

  1. Leuke ringen! Die turquoise is mooi! Zelf haal ik ze bij de winkels waar jij ze ook haalt, maar ook bij Kruidvat (tijdens de sale voor een euro) en Action (ook een euro, maar die geven wel af, dus even lakken).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk, ik vind al je ringen met die stenen zo mooI!

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen