Pagina's

zondag 5 januari 2014

KIKO levert nu ook in Nederland

KIKO. Dit merk is inmiddels een bekende naam onder beauty liefhebbers. 'KIKO Makeup Milano' is een Italiaans cosmetica merk met een breed assortiment in cosmetische- , make-up en huidvezorgingsproducten. Er is zeer goed nieuws voor de vele KIKO fans: Sinds kort levert KIKO ook in Nederland!
Wil je hier meer over weten? Klik op 'Lees snel verder'!
'KIKO Makeup Milano' is in 1997 opgericht in Milaan. KIKO heeft een breed assortiment aan betaalbare producten geïnspireerd door de laatste trends. De missie van KIKO is om alle vrouwen de mogelijkheid te geven om te experimenteren met cosmetica van goede kwaliteit, tegen een goede prijs. Dankzij de grote diversiteit aan producten kan iedere vrouw haar portemonnee leeg shoppen bij KIKO aan producten die het beste bij haar passen. 
KIKO heeft inmiddels vele brandstores in Italië en Spanje. Met name in Italië, dat toch bekend staat als dé fashionstad, is KIKO een populair merk.

Tot voor kort leverde de webshop van KIKO enkel alleen in onder andere Italië, Spanje, Engeland, België en een aantal andere Europese landen. Maar nu levert de webshop ook in Nederland! Ook via de webshop is er keuze uit het brede en diverse cosmetica assortiment. Het enige minpunt hieraan zijn voor mij persoonlijk de verzendkosten. Bij een bestelling ter waarde minder dan €49,- zijn de verzendkosten €7,90 en bij een bestelling ter waarde hoger dan €49,- zijn de verzendkosten €3,-. Doordat KIKO een budgetvriendelijk merk is zal je je digitale winkelmandje dus goed vol moeten gooien, wil je aan de minimale waarde van €49,- komen. Maar oke let's face it: het is nog altijd goedkoper dan een retourtje naar Italië om in de brandstore te shoppen.

In de zomer van 2012 heb ik samen met mijn vriend een reis gemaakt door Italië. Ik heb daar zo ontzettend veel moois gezien! Rome...Venetië...Pisa...Florence...allemaal even mooi en romantisch! In Rome liepen we door één van de vele winkelstraatjes tot mijn oog op een drogisterij viel: KIKO. Ik had nog nooit van dit merk gehoord maar liep toch eventjes naar binnen. Mijn ogen konden niet geloven wat zij daar zagen. Een enorm aanbod aan beauty producten voor een nog aantrekkelijkere prijs! Direct werd mijn aandacht getrokken door het mega aanbod aan nagellakjes. Zo ontzettend veel verschillende kleuren en tinten! Ongelofelijk! Mijn vriend zag de bui al hangen dus probeerde mij weer terug mee de winkel uit te krijgen maar het was al te laat...ik kon gewoon niet met lege handen deze winkel uitlopen!
Uiteindelijk ben ik blij met drie verschillende lakjes de winkel uitgegaan. Een donkere nagellak met een paarse gloed, een mooie diep roze lak en een roze shimmer lak die ik regelmatig als top coat over de andere roze lak draag. Het zijn zulke mooie en goede lakjes! De dekking is prima en ik gebruik ze dan ook graag.
Mijn 'KIKO' nagellakjes
Eenmaal terug in ons appartement was ik zo blij en enthousiast! En nog steeds kon ik niet geloven dat ik deze lakjes voor zo'n lage prijs had gekocht! Ik was dan ook vastberaden om bij de eerst volgende KIKO winkel die we zouden tegenkomen, naar binnen te lopen om nogmaals mijn slag te slaan. Maarja, jullie raden het misschien al: hierna ben ik helaas geen een KIKO winkel meer tegengekomen. 

Ik ben daarom ook zeer blij dat KIKO nu ook in Nederland levert zodat ik toch mijn verzameling kan gaan uitbreiden.
Wat vinden jullie van KIKO? Ben je al bekend met dit merk? Laat het me weten!

Liefs

5 opmerkingen:

  1. Ik heb nog helemaal niks van KIKO.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah, ik houd van Kiko! Elk jaar dat wij in de zomervakantie naar Italië gaan moeten we daar eventjes naar binnen stappen. Inmiddels heb ik al 15 lakjes van dit merk, haha. En één eyeliner en één lipstick. Alles is echt van superkwaliteit. Aangezien we dit jaar niet naar Italië gaan moet ik misschien maar eens iets op die site gaan bestellen. Jammer van de hoge verzendkosten, maarja.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat mega fijn dat het nu ook in Nederland word bezorgt :D binnenkort ook een bestelling plaatsen

    BeantwoordenVerwijderen