Pagina's

donderdag 9 januari 2014

Review: Essence Superheroes Collectie - Nagellak Remover

Sinds begin januari heeft Essence een nieuwe limited edition collectie in de winkels liggen, de Superheroes Collectie. De producten uit deze collectie zijn te herkennen aan de glitters en holografische kleuren. Een echt Superhero feeling dus. Behalve de verschillende kleuren en texturen nagellak is er ook een speciale nagellak remover binnen deze collectie te koop.
Al langere tijd gebruik ik de simpelste van de simpelste nagellak remover van de Kruidvat. Deze werkt prima dus waarom overstappen op een andere remover? Toch kon ik de nagellak remover uit de Essence limited edition 'Superheroes' niet weerstaan. Een roze nagellak remover met glitters, hoe leuk! Normaal gesproken berg ik mijn remover op in een lade in mijn badkamer maar deze ziet er zo leuk uit dat het zeker een plaatsje tussen mijn nagellak collectie verdiend heeft!
De flacon heeft een inhoud van 150 ml. Deze remover is van een andere substantie dan de "normale" nagellak removers. Dit is een roze gel-achtige substantie met glitters. 
Zoals op de foto's hierboven te zien is, behoud de remover zijn gel-achtige substantie ook op een watje of tijdens gebruik. Met de hoeveelheid die te zien is op de foto heb ik één nagel kunnen schoonmaken. Dit viel mij dan ook tegen. Als ik een 'gewone' nagellak remover gebruik, draai ik het watje en het flesje vier keer om zodat er vier rondjes remover op het watje komen. Hiermee kan ik vervolgens zo'n 4 nagels schoonmaken. Met de hoeveelheid hierboven kreeg ik slechts één nagel schoon.
Met gebruik van de genoemde hoeveelheid wordt mijn nagel vervolgens wel goed schoon. Eén opvallend puntje is dat de glitters op je vingers achterblijven. Nu kan je je hieraan irriteren maar eventjes je handen wassen en de glitters zijn van je handen en nagels verdwenen. 

Nu kwam de grootste test. Hoe goed werkt de nagellak remover op glitter nagellak? 
Iedereen die van glitter nagellak houd ken het wel. Het eeuwige geschrob en geboen om je nagels schoon te krijgen na het gebruik van glitter nagellak. 
Net als bij de vorige nagellak gebruikte ik dezelfde hoeveelheid om mijn nagel schoon te maken. Ik was zeer blij verrast! Ik hoefde niet agressief te werk te gaan maar na een aantal keer met het watje over mijn nagel te hebben gewreven was mijn nagel schoon. 
Zoals eerder gezegd bleven er glitters van de remover op mijn vinger achter samen met wat restjes van de glitter nagellak maar eventjes de handen wassen en het is allemaal weer weg! Een aanrader dus als je je glitter nagellak ontspannen wilt verwijderen. 

Wat ik een ander pluspunt vind aan deze remover is de geur. Er komt je geen sterke aceton geur tegemoet zodra je het flesje open maak. Je nagels ruiken zelfs lekker zoet na het schoonmaken!

Vind je het leuk om een nagellak remover zoals deze op je beauty kast te hebben staan? Wordt het verwijderen van je nagellak leuker met deze roze glitters? Of was je al langere tijd op zoek naar een goede remover voor je glitter nagellakjes? Dan raad ik je dit product aan.
Let wel op: het is een limited edition dus koop de remover nu want het behoort niet tot het vaste essence assortiment.

Ik vind het zoals eerder gezegd leuk om deze remover tussen mijn nagellak verzameling neer te zetten. Ook zal ik de remover voortaan gaan gebruiken als ik glitter nagellak heb gebruikt. Maar voor alle andere lakjes zal ik mijn oude vertrouwde remover van de Kruidvat blijven gebruiken. Ik heb hiervan minder nodig om meer nagels schoon te krijgen en doe daar dus langer mee. 

De Superheroes - Nagellak Remover is voor  €1,99 te koop bij de Kruidvat.

Wat vinden jullie van deze remover en de Superheroes collectie? Heb je al wat gekocht of heb je een bepaald product op je wishlist? Laat het me weten!

Liefs

18 opmerkingen:

  1. Wat een fijn en uitgebreid artikel! Het flesje vind ik ook super cute.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor glitternagellak ziet hij er perfect uit! Als ik tijd heb, ga ik snel nog eens naar de Kruidvat gaan want dit lijkt me echt een fijne oplossing om glitternagellak weg te halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem er alleen al zo leuk uitzien! Ik wil hem misschien nog gaan halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze remover is inderdaad echt ideaal, want het is altijd zo'n gedoe om de glitters er af te krijgen, dank je wel voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er inderdaad veel leuker uit dan de standaard remover!
    xo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuke review! Ik was erg benieuwd naar deze remover!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat 'ie zo goed glitter nagellak verwijderd :-) Ik heb getwijfeld om 'm te kopen. Nu dus spijt van :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt erg goed! Vooral omdat hij ook de glitterlak verwijderd. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze lijkt me heel fijn voor glitterlak :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb het flesje zelf laten staan, maar voor glitternagellak is 'ie dus eigenlijk wel goed! X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het flesje ziet er ook gewoon al leuk uit! Ik denk dat ik deze ga kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze lijkt mij super fijn voor glitternagellak bij de rest ben ik heel erg lang bezig.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Goed bedacht van Essence, de remover ziet er erg leuk uit zo met die glitters! Hij klinkt super fijn en dat voor die prijs! Wauw.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb al veel gelezen hierover en ga vandaag naar het kruidvat om deze nog snel te halen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk artikel! Lijkt me een geweldig product om glitter nagellak mee te verwijderen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een nagellak remover met glitters.. hoe bedenken ze het haha

    BeantwoordenVerwijderen