Pagina's

zondag 13 april 2014

Sunday's Style Icon : Kylie Jenner

In de rubriek 'Sunday's Style Icon' licht ik elke week een nationaal of internationaal bekend persoon uit wiens kledingstijl mij aanspreekt en inspireert. Deze week is dat 'het zusje van' en een upcoming it-girl: Kylie Jenner. 


Kylie Jenner is voornamelijk bekend geworden vanwege de realitysoap rondom haar familie, 'Keeping Up With The Kardashians'. Ze is nog maar 16 jaar oud en toch begint ze langzamerhand ook steeds bekender te raken vanwege haar eigen kledingstijl. Kylie is een zelfverzekerde jonge meid die haar eigen plan trekt en weinig van anderen aantrekt en dat laat ze ook duidelijk via haar kleding merken. Zo zal je Kylie niet enkel in de laatste fashion trends zien maar loopt ze rustig elke dag op een groot paar stoere Dr. Martens boots met bijvoorbeeld een oversized houthakkersblouse aan of over haar middel gebonden met een stoere jeans short en rommelig haar. Combineer dit met een fel gekleurde lipstick en een stoere zonnebril en voila! Je hebt Kylie Jenner's stijltje. 



Zodra Kylie over de rode loper verschijnt krijgt ze hulp van een geweldig styling en visagie team maar toch ook dan laat Kylie zich niet geheel leiden door de smaak van haar stylistes. Zo zal je haar in tegenstelling tot haar oudere zussen niet standaard in de duurste high fashion merken zien rond lopen of op de hoogste hakken met haar en make-up tot in de puntjes verzorgd. Zo verft ze rustig haar haren blauw of knipt ze er een groot stuk vanaf. Kylie houd van een stoere casual look. Haar eigen fashion sense is ook op de rode loper terug te vinden. Zo is Kylie bijna elk event te spotten in een crop top met goede rok wat haar mooie figuur en lange benen accentueert. Een ander opvallend detail aan Kylie's fashion stijl is dat ze altijd wel iets van zwarte kleding draagt. Al is haar gehele outfit niet zwart draagt ze wel een zwarte broek/rok of een zwart t-shirt. Kylie houd van stoere kleding met zwarte of (nep) leren accenten. 


Het is niet voor niets dat Kylie inmiddels al enige tijd een eigen kledinglijn heeft samen met haar twee jaar oudere zus Kendall Jenner. Onlangs zijn ze ook een samenwerking aangegaan met niemand minder dan schoenenontwerper Steve Madden voor een eigen schoenenlijn. Helaas zijn beide lijnen niet in Nederland of België te koop. 

Wat vinden jullie van Kylie Jenner's fashion style? Zien jullie in haar één van de nieuwste fashion it-girls? Laat het me weten!

Liefs

3 opmerkingen:

  1. Ik vind dat ze best leuk gekleed is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Girl,

    I’ve nominated you for Very Inspiring Blogger Award! Please see my blog post for more details:
    http://makeupthyself.wordpress.com/2014/04/13/very-inspiring-blogger-award/

    Big kisses
    Tamara

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze heeft echt een te gekke stijl en zo verschillend! En haar haar, wauw

    BeantwoordenVerwijderen