Pagina's

vrijdag 18 april 2014

Review : Subtiele lipsticks van Essence

Behalve pastel kleuren in je kleding of op je nagels is het ook zeer populair om een mooie kleur lipstick te dragen. Denk hierbij aan (fel) roze, rood of koraal. Perfect voor in de lente en zomer! Het laat je gezicht in een paar seconden stralen. Niet iedereen durft meteen om met een uitgesproken kleur lipstick de straat op te gaan. Essence heeft al enige tijd long lasting lipsticks in het assortiment. Hiervan heb ik twee lipsticks uitgezocht die zeer geschikt zijn voor de "beginnende lipstick gebruiker" om rustig aan het dragen van lipstick te wennen.  
 
Onlangs liet ik in DIT artikel al een review zien van de Essence long lasting lipstick kleur Wear Berries! Dit is opzich een vrij gedurfde kleur lipstick. Niet iedereen durft of wil met een kleur als Wear Berries! de deur uit om naar school of werk te gaan. Het voelt soms veiliger om te kiezen voor een iets meer neutrale lipstick kleur om te dragen op een normale doordeweekse dag. Ook voor deze lipstick liefhebbers is er bij Essence keuze genoeg!
 
nr. 01 Coral Calling - nr. 13 Love Me
Zoals ook al aan de ringen op de huls van bovenstaande lipsticks is te zien, zit er geen bizar groot verschil tussen de kleuren in. En tóch zijn ze anders. Coral Calling is zoals de naam al zegt een mooie koraal kleur lipstick met een lichte rood/oranje ondertoon. Love Me is een mooie zachte subtiele roze lipstick die iedereen goed zal staan. 

 
 

Als eerste Coral Calling. Zoals ik al zei is het een lipstick met een lichte rood/oranje ondertoon. Deze lipstick is niet saai maar ook niet super gedurfd. Het zal in ieder geval zeker te zien zijn dat je een lipstick draag maar het is geen schokkende of opvallende kleur. Deze kleur lipstick is geschikt voor het voorjaar en is dan ook een zeer populaire kleur op dit moment. De kleur geeft je lippen een mooie liefdevolle en gezonde kleur. 

 

Love Me is dé kleur als je voorzichtig wilt gaan beginnen met het dragen van lipstick of als je meer op je lippen wil dan alleen een beetje vaseline maar ook weer niet gelijk een opvallende kleur lipstick wil dragen. Het is een zachte kleur die je lippen een mooie roze kleur geven. Heb je een belangrijk sollicitatiegesprek en wil je er verzorgd maar niet over the top uitzien? Draag dan deze lipstick!

Ik ben zeer enthousiast over de Essence long lasting lipsticks. Zoals misschien op de foto's te zien is gaan de lipsticks wel een beetje in de lijntjes van mijn lippen zitten maar dan komt deels ook doordat ik niet lang genoeg heb gewacht met het maken van de foto's nadat ik vaseline op mijn lippen had gesmeerd.

Beide lipsticks kosten €2,39 en komen uit het vaste Essence assortiment. Ben je op zoek naar een subtiele kleur lipstick? Dan raad ik je deze aan!

Ben je al bekend met deze kleuren? Wat vind je ervan? Draag je liever een subtiele of opvallende kleur lipstick? Laat het me weten!

Liefs

11 opmerkingen:

  1. Mooie kleurtjes! Ik heb ook twee Essence long lasting lipsticks, zijn heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw coral calling is heel mooi. Ik volg je blog nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleuren en lekker budgetproof :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Coral Calling valt bij mij heel anders uit dan bij jou. Bij mij echt bijna knalroze?! Je hebt mooie kleurtjes gekocht! Ik vind de lipsticks van Essence zo ontzettend fijn. Ik heb er inmiddels 6 in mijn stash, oeps... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zijn allebei zo mooi! Ben groot fan van deze lipsticks :D

    BeantwoordenVerwijderen