Pagina's

woensdag 2 april 2014

Essence Limited Edition "Viva Brasil"

In mei komt Essence met nieuwe producten! Deze limited edition serie is in de sferen van Brazilië vanwege het WK deze zomer dat gehouden wordt in Brazilië. Speciaal daarom komt Essence met producten geïnspireerd op het gevoel van Copacabana met vrolijke en tropische kleuren zoals geel, rood, roze, paars, groen en blauw. Deze vrolijke serie is behalve aan de vrolijke kleuren ook te herkennen aan de sfeer die het uitstraalt en die je direct dat zomergevoel geeft. In dit artikel laat ik je de producten zien om je alvast in de Braziliaanse sferen te brengen. 

Natuurlijk kan oogschaduw niet ontbreken in een limited edition. Essence komt met drie nieuwe long lasting kleuren oogschaduw die goed gepigmenteerd zijn. De oogschaduws vallen direct in het schap op vanwege de textuur in de verpakking.  

 
01 - Everybody Salsa
02 - I Love Brasil
03 - Ka-Ka-Karnival

Behalve oogschaduw zijn er ook twee blushes in deze serie te vinden. De zachte blushes in de roze en rode kleur geven je wangen een frisse uitstraling dat absoluut past bij de Braziliaanse sferen van deze serie. 
01 - I Love Brasil
02 - Destination : Sao Paolo

We blijven nog eventjes bij de ogen want Essence komt ook met twee wel heel bijzondere mascara's. Iedereen kent mascara als een product om je ogen mee te laten spreken door je wimpers mee aan te zetten. De mascara's uit deze lijn zijn hiervoor bedoeld maar dezelfde mascara's kan je ook voor je haren gebruiken! Wil je niet alleen Braziliaanse sferen op je ogen door de groene, roze en paarse mascara maar mogen je haren er ook vrolijk en tropisch uitzien? Dan kan je met deze mascara's strengen van je haar voorzien van een tropische kleur. De mascara is eenvoudig uit het haar te wassen.
01 - Everybody Salsa 
02 - I Love Brasil 
03 - Ka-Ka-Karnival 

Je lippen zullen met er met behulp van deze serie ook vrolijk uitzien. Er komen twee speciale  lippenbalsems die je lippen niet alleen voorzien van een kleurtje maar die tegelijkertijd je lippen zullen verzorgen. 
01 - Colour Parade
02 - Olá Brasil

Uiteraard mogen je nagels niet achterblijven! Je nagels zullen echte eyecatchers worden met deze vrolijke en Braziliaanse kleuren. Dankzij de long lasting formule van de lakjes kan je er extra lang van genieten.
01 - I Love Brasil
02 - Everybody Salsa
03 - Ka-Ka-Karnival
04 - Cool Azul
05 - Yeah, Copacabana! 

Wil je je nagels nog meer laten opvallen? Dan kan je de glitter setjes kopen die speciaal voor op je nagels zijn gemaakt. Met deze glitters geef je je nagels een cool neon finish waar alle Samba danseressen jaloers op zullen zijn. 
01 - Colour Parade
02 - Olá Brasil!

Om je handen extra te versieren kan je straks ook zelf armbandjes en ringen maken. De ringen kan je geheel naar eigen wens maken door ze te versieren met nagellak.
01 - Express Your Essence
01 - We Like To Samba

Wil je eigenlijk alles uit deze serie maar weet je niet meteen waar je het dan zal opbergen? Dan kan je straks dit vrolijke tasje kopen om al je producten uit deze serie netjes op te kunnen ruimen en bij elkaar te houden. Zo zal je nooit iets kwijt raken!
Sugarloaf Mountain


Wat vinden jullie zo op het eerste gezicht van deze limited edition? Zijn er producten waar je direct enthousiast over raak en straks zal kopen? In mei en juni ligt de limited edition in de winkels. Laat me weten wat je van deze limited edition vind.

Liefs

7 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik kijk echt uit naar deze collectie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke producten, lekker vrolijk,
    Ik ben erg benieuwd naar de nagellakjes en die glitters.
    Ik kan niet wachten tot het in de winkels ligt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben wel erg enthousiast over deze limited edition! Het past altijd wel in mijn beauty kast om een aantal van die knalkleurtjes te hebben. Misschien niet voor alledaags gebruik,maar zeker wel voor leuke feestjes en in de zomer. Fijn dat je deze collectie hebt geshowed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie, zomerse kleurtjes! Love it ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke collectie is het he! Alleen ... Ik vraag me af of ze ook naar Nederland komt? Aangezien in het persbericht alleen over België gesproken werd.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke producten zeg! Heel erg vrolijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke en vrolijke producten!

    BeantwoordenVerwijderen