Pagina's

maandag 31 maart 2014

3 outfits om een wit t-shirt te combineren

Een leuk basic wit t-shirt, met of zonder opdruk, is een kledingstuk dat altijd "in" zal blijven en dat je op verschillende manieren kan combineren en dragen. De afgelopen tijd heeft het witte t-shirt haar grand rentree gemaakt en is het t-shirt weer veel in het mode straatbeeld te zien, vooral de komende lente en zomer. In dit artikel laat ik jullie zien op welke 3 manieren ik momenteel het liefste een wit t-shirt draag en waarmee ik het combineer. 

Als eerste het t-shirt. Ik heb vorige maand in de Modemusthaves.nl pop up store een wit t-shirt gekocht met de opdruk Jacobs - New York. Iedereen herinnert zich vast nog het Celine t-shirt dat vorige zomer zeer populair was. Dit is een andere versie op dat t-shirt. Een gouden tip voor een goed wit t-shirt is: Koop het t-shirt een maatje groter! Hierdoor zit het t-shirt niet (te) strak maar juist iets wijder waardoor je het t-shirt lekker casual kan dragen.
T-shirt - Modemusthaves

De eerste combinatie is meteen de meest casual versie die tegelijkertijd stoer is. Deze combinatie is prima te dragen naar school of je werk. Het witte t-shirt in combinatie met een zwarte coated jeans en biker boots geeft het simpele t-shirt dat rauwe en stoere randje. Nogmaals, doordat ik het t-shirt een maatje groter dan normaal heb gekocht valt het t-shirt mooi losjes wat goed bij de stoere jeans en boots passen.
T-shirt - Modemusthaves
Broek - H&M
Biker Boots - Primark

De volgende combinatie kan vooral in de zomer een fijne outfit zijn om te dragen. Het t-shirt heb ik hier gecombineerd met een maxi rok. Maxi rokken en jurken...tja, you love them or you hate them. And I love them! De rok komt tot in mijn taille en is afgestyled met een fijn zwarte riempje. Een perfecte outfit voor als je deze zomer op vakantie ben en 's avonds gezellig of romantisch de boulevard over ga en ergens lekker ga eten. Ook bij deze outfit is te zien wat het voordeel is aan het t-shirt in een maatje groter. Ik heb het t-shirt ietsjes geplooid en draag het niet strak in de rok wat de outfit een casual maar toch beachy gevoel geeft.
Een tip bij deze combinatie: draag onder de rok bijvoorbeeld sandaaltjes maar in ieder geval met een kleine hak. Hierdoor zal de rok niet direct over de grond slepen tijdens het dragen en lopen maar komt de rok net dat beetje van de grond af.
T-shirt - Modemusthaves
Maxi rok - Primark

De laatste combinatie is één van mijn favoriete outfits op dit moment. Het t-shirt gecombineert met een skater skirt! De skater skirts zijn hotter dan hot en de winkels raken er zo langzamerhand vol mee. Ik ben zelf niet zo van de rokjes maar een skater skirt vind ik toch wel erg leuk. Deze skater skirt draag ik in mijn taille en ook deze rok heeft een fijn bruin riempje wat leuk in contrast staat met het wit en blauwe patroon van de rok. Het fijne aan deze rok is dat de taille band stretchy is waardoor je de rok zeer eenvoudig iets hoger of lager kan dragen als je dat leuker vind staan of lekkerder vind dragen. Ik vond deze skater skirt vooral erg leuk doordat ik gek ben van aztec printjes. Een skater skirt met opnieuw een geplooid t-shirt dat niet te strak in de rok zit. Dit in combinatie met een lichte zwarte panty en stoere enkellaarsjes en je bent helemaal hip and happening en up to date volgens de laatste modetrend!
T-shirt - Modemusthaves
Skater skirt - Primark
Panty - Hema
Enkellaarsjes - Primark

Laatste tip om deze drie combinaties af te maken: draag een leuke contrasterende en vrolijke kleur nagellak zoals rood of roze. Draag hierbij eventueel mooie statement oorbellen of chunky armbanden en je bent er helemaal klaar voor om de deur uit te gaan.

Wat vinden jullie van mijn 3 combinaties om het witte t-shirt te dragen? Welke vinden jullie het leukste en zouden jullie één van de outfits dragen? Laat het me weten!

Liefs

9 opmerkingen:

  1. Leuke combinaties! Vooral die met het rokje van Primark vind ik erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke post! Ik ben vooral fan van de combinatie met de lange rok :)

    xx Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. met het korte rokje vind ik de leukste combinatie <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zijn altijd leuke en fijne shirts waar je veel combinaties mee kan maken!:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk shirtje. Je hebt hele mooie combinaties gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk t-shirt! Een wit t-shirt met print is echt wel een basic die je moet hebben!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke combi's! Ik draag zulk soort shirts altijd het liefst met een (spijker) broek.

    BeantwoordenVerwijderen