Pagina's

zondag 30 maart 2014

Sunday's Style Icon : Olivia Palermo

In de rubriek 'Sunday's Style Icon' licht ik elke week een nationaal of internationaal bekend persoon uit wiens kledingstijl mij aanspreekt en inspireert. Deze week is dat fashionista en it-girl Olivia Palermo. 

De 28-jarige Olivia werd in 2009 bij het grote publiek bekend dankzij de MTV reality serie 'The City'. Hierin was ze te zien terwijl ze onder andere werkte bij Diane von Furstenburg en het Amerikaanse magazine 'Elle'. Als fashionista en socialite heeft ze dankzij haar kledingstijl al op diverse covers gestaan zoals die van de 'Elle' en 'Marie Claire'. In 2012 is Olivia zelfs door de New York Post benoemd tot best geklede New Yorker.

Eén van Olivia haar fashion tips is het dragen van laagjes. Als je de hele dag op pad ben is het belangrijk om te werken met laagjes zodat je eventueel iets uit kan trekken als je van de ene naar de andere afspraak ga die wellicht minder officieel is dan de eerste. Olivia draagt ook zeer regelmatig rokjes. Deze combineert ze met bijvoorbeeld een vrouwelijke blouse of t-shirt, afhankelijk van waar ze naartoe gaat.

Natuurlijk heeft Olivia haar eigen looks ook mee. Ze heeft een prachtig lijf met een mooi gezichtje en een goede bos haar. Doe hier een naturel make-upje bij en je bent Olivia. Daarnaast gaat Olivia gekleed in diverse merken van Dior tot Burberry.
Wat vinden jullie van Olivia Palermo en haar kledingstijl? Laat het me weten!

Liefs

2 opmerkingen:

  1. Prachtige vrouw met de mooiste kleding combinaties! Leuke foto's heb je bij elkaar gezocht van haar!

    BeantwoordenVerwijderen