Pagina's

donderdag 8 mei 2014

New In : Mijn 1+1 gratis make-up aankopen!

Het is alweer een week geleden dat de 1+1 gratis actie op alle make-up was bij de Kruidvat. Ik heb die dag goed mijn slag geslagen en dat laat ik jullie dan ook graag zien. Misschien brengt het je zelfs op ideeën om zelf ook te gaan kopen de eerst volgende keer dat je de Kruidvat of een andere drogisterij binnen loop.


De actie was tussen 17.00 en 20.00 uur. Om 17.02 stond ik in de Kruidvat en ik was niet de enige. Het was dringen geblazen en er werd gretig gebruik gemaakt van de ellebogen om een beetje knap in de schappen te kunnen kijken. Met een mandje in mijn rechterhand heb ik mijzelf schrap gezet en mijzelf tussen de make-up liefhebbers weten te dringen.

Er was één product dat ik meteen moest en zou hebben voordat het weg was, namelijk de Glam'Eyes liquid eyeliner van Rimmel. De afgelopen tijd heb ik een paar andere eyeliners gekocht om te proberen maar deze blijft toch absoluut mijn favoriete eyeliner. Het kwastje werkt ontzettend fijn en het is een mooie zwarte eyeliner. Met een actie als deze zag ik mijn kans en pakte ik daarom niet 1 maar 2 eyeliners. Er stonden er nog 3 in het schap dus deze items waren de eerste die ik snel in mijn mandje gooide.

Rimmel Glam'Eyes liquid eyeliner - 001 Black Glamour - €6,99 per stuk

Ik heb lange tijd de True Match foundation van L'Oréal gebruikt waar ik zeer enthousiast over ben. Toch ben ik de laatste tijd wat aan het experimenteren met verschillende foundations. Zo gebruik ik sinds kort de All about matt! foundation van Essence waar ik tevreden over ben en waarover eerder al een review te lezen was. KLIK HIER om die review te lezen. Tijdens deze actie zag ik de Photo Finish foundation van Catrice liggen. De verpakking belooft dat deze vloeibare foundation 18 uur lang goed blijft zitten. Het voordeel van Photo Finish foundations is dat ze speciaal ontwikkeld zijn om ook op foto's goed dekkend eruit te zien en niet te reflecteren door het flitslicht. Deze foundation is verkrijgbaar in vier kleuren. Ik heb gekozen voor nr. 020 Rosy Beige. 

Catrice Photo Finish Foundation - 020 Rosy Beige - €6,59

Een goede blush kan je gezicht er warmer uit laten zien en op de juiste manier aangebracht breng je zelfs wat diepte en shape aan je gezicht. Momenteel gebruik ik een mooie zacht roze blush van L'Oréal die ik standaard op de appeltjes van mijn wangen aanbreng. Toch miste ik de laatste tijd een blush met warme oranje ondertoon om mijn gezicht net dat beetje te contouren. Tijdens mijn visagie opleiding heb ik geleerd hoe je een blush met warme oranje ondertoon het beste aan kan brengen. Namelijk door een beetje op een platte blusher kwast aan te brengen en deze met de platte brede kant bij je haaraanzet aan te brengen en daarna van buiten naar binnen te werken terwijl je de kwast draai waardoor je blush van breed naar smal aanbreng. Hierdoor krijg je geen brede oranje streep op je gezicht maar geeft het je gezicht dus juist die diepte die zo mooi is. Als finishing touch kan je roze blush op de appeltjes van je wangen aanbrengen en highlighter boven je oranje blush. Toen ik deze blush van Catrice zag liggen twijfelde ik nog eventjes omdat hij me net iets té oranje leek maar ik besloot vanwege de actie toch maar de gok te wagen. 

Catrice Defining Blush - 030 Love & Peach - €3,59

Inmiddels heb ik tijdens deze actie mijn vierde Essence Long Lasting Lipstick weten te scoren. Ik ben zo enthousiast over deze lipsticks dat ik het moeilijk vond om er niet nog eentje te kopen. Eerder gaf ik al een review over een aantal Essence Long Lasting Lipsticks. Deze review kan je HIER terug lezen. Na een berrie, koraal en zacht roze kleur koos ik nu voor een fel roze kleur, namelijk Colour Crush. Het is een fel roze kleur die me een beetje aan Barbie doet denken. Barbiepoppen hebben ook altijd van die mooie fel roze mondjes, haha. 

Essence Long Lasting Lipstick - 08 Colour Crush - €2,39

Sinds vorige maand is het Britse beauty merk Make Up Academy in een groot aantal Kruidvat filialen te vinden. Dit merk is te vergelijken met Essence en Catrice. Onlangs heb ik een liquid eyeliner van MUA geprobeerd. Een review hierover kan je HIER lezen. Ik besloot twee producten uit het MUA schap mee te nemen. De nagellakjes doen me denken aan de nagellak van Essie. Vanwege de prijs van Essie heb ik hiervan nog geen enkel lakje in mijn collectie maar deze van MUA komen aardig in de buurt. Ik koos voor een mooie mint kleur. MUA heeft twee soorten lipsticks: matte en glossy lipsticks. Ik heb al veel matte lipsticks dus koos ik nu eens voor een glossy lipstick. Ik heb voor roze gekozen om "veilig" te beginnen als ik straks toch niet zo tevreden blijk te zijn over het product. 

MUA nagellak - Pistachio Ice Cream - €2,59
MUA lipstick - Shade nr. 4 - €3,49

En toen was het tijd om nagellak in te slaan! Wie mijn blog al langere tijd volgt weet dat ik gek ben op nagellak en mijn collectie dan ook snel groeiende is. Ik houd regelmatig in de gaten of er leuke nagellak acties zijn in de diverse drogisterijen om weer zo goedkoop mogelijk mijn slag te slaan. Stiekem heb ik wel een beetje vals gespeeld met deze actie. De 1+1 gratis make-up actie die 's avonds was, was namelijk op een maximum van 10 producten. Toevallig kwam ik er 's middags achter dat er ook een 1+1 gratis actie op alle nagellakjes is. Alle combinaties mogelijk! Daarom ben ik in de middag alvast los gegaan met de lakjes zodat ik 's avonds alleen nog voor andere make-up producten terug hoefde. Tja, soms moet je een beetje soepel omgaan met de regels, hihi.

Ik begon bij het Rimmel schap. Ik had al op diverse blogs de Rita Ora collectie in samenwerking met Rimmel voorbij zien komen. Nu ben ik van mening dat er helaas weinig nieuws in deze collectie zit maar één lakje viel mij direct op en die moest en zou ik dan ook hebben! Het is een mooie babyblauwe kleur die ook perfect in de pastel trend van dit moment past. Ik ben gek op de lakjes van Rimmel en behalve de babyblauwe lak zag ik ook een mooie roze lak in het gewone assortiment van Rimmel staan. Beide zijn 60 seconds lakjes. 

Rimmel nagellak - 262 Ring A Ring O'Roses - €3,99
Rimmel nagellak Rita Ora - 853 Pillow Talk - €3,99

Eigenlijk ben ik niet zo van de holografische nagellak en kies ik liever voor een mooie creamy nagellak. Toch ben ik overstag gegaan en besloot ik twee holografische lakjes van Essence mee te nemen. Een groen-blauwige lak met glittertjes en een roze-paarzige lak. Tja, met een actie als deze probeer ik graag nieuwe dingen uit. 

Essence nagellak - 171 Galactic Glam - €1,69
Essence nagellak - 154 Pink & Proud - €1,69

Tot nu toe ben ik niet zo'n fan van de Catrice lakjes. Ik vind de lakjes die ik tot nu toe had niet lekker lakken. Toch besloot ik om het nog één laatste keer te proberen omdat ik ook zoveel positieve reviews lees. Net als bij de Essence lakjes besloot ik om eens wat nieuwe lakjes uit te proberen en koos ik daarom voor een mooie blauw-paarsige lak, een creamy lak die tussen paars en bruin in zit alvast voor de winter en ik heb een Crushed Crystals lakje meegenomen nadat ik deze werkelijk overal voorbij heb zien komen en zo ontzettend veel positieve reviews erover heb gelezen. 

Catrice Crushed Crystals nagellak - 06 Call Me Princess - €3,39
Catrice nagellak - 38 Vino Tinto - €2,99
Catrice nagellak - 15 Denim Moore - €2,99

Het is natuurlijk hartstikke leuk om zoveel verschillende soorten en kleurtjes nagellak te hebben maar er is één ding dat absoluut niet in je collectie mag en kan ontbreken als je net zoals ik zoveel lakjes heb. En dat is: een goede basis en top coat nagellak. Ik gebruik altijd de verzorgende Nail Base & Top Coat van Rimmel. Voordat ik de gekleurde nagellak aanbreng, smeer ik altijd eerst een laagje van deze lak over mijn nagels om te voorkomen dat mijn nagels zullen verkleuren en om ze te verzorgen en zo sterk mogelijk te houden. Wij vinden het natuurlijk allemaal net zo mooi die kleurtjes op de nagels maar je nagels zelf houden daar helaas wat minder van. Ik schreef eerder al een artikel over de verzorging van mijn nagels met daarin ook een review over deze nagellak. Deze review kan je HIER lezen. Daarom besloot ik om alvast een potje van deze lak in te slaan voordat mijn huidige basis en top coat nagellak op raakt.

Rimmel Nail Nurse Base & Top Coat - €6,99

Dit zijn al mijn aankopen van die dag. Best wel goed geslaagd al zeg ik het zelf. 
Tip voor alle nagellak liefhebbers: Deze hele week is er in de Kruidvat nog de 1+1 gratis actie op het gehele assortiment en alle combinatie nagelproducten zijn mogelijk!

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Wat heb je zelf gekocht tijdens deze dag? Zouden jullie van één of meerdere producten graag een review zien? Laat het me weten!

Liefs

10 opmerkingen:

  1. Mooie aankoopjes, ik heb niks gekocht;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie aankopen.
    Veel leuke lakjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuek aankopen heb je gedaan, die photo finish van Catrice heb ik ook en vind hem erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je mooie producten gekocht met de actie! Ik was er ook om 17:00 en toen was het al heel erg druk.. Die Catrice foundation is zó fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt aardig wat ingeslagen! Ik zou alles wel willen hebben hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie & fijne aankopen <3 De lipsticks van Essence ziet er prachtig uit, en persoonlijk vind ik ze ook heel erg fijn. De lakjes van Rimmel zijn ook prachtig <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die Rimmel lakjes zijn heel mooi! Ik heb de actie helaas gemist!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die acties bij de kruidvat zijn altijd zo fijn! Dit keer niets gekocht want ik heb een mega voorraad make-up dat eerst even op moet! Vrouwenprobleempje?! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen