Pagina's

woensdag 17 september 2014

Fashion Question : What to wear...

Hello ladies! Hoeveel je ook van fashion hou en ermee bezig bent, iedereen kent die gelegenheden wel waarvoor je opeens geen flauw idee heb wat aan te trekken. Vandaag heb ik de volgende Fashion Question aan jullie: What to wear...naar een bruiloft!Ik denk dat iedereen die dit leest regelmatig voor haar kast staat en dan zegt: "Ik heb he-le-maal niets om aan te trekken!". En dat terwijl je kast misschien wel uitpuilt van de leuke tops, broeken, jasjes en jurkjes. Confession: Ik ben ook één van die meiden die deze woorden zeer regelmatig uit haar mond laat komen. Ik heb een fantastische kast met leuke kleding en genoeg overzicht maar toch ben ik mijn kledingstukken meestal al na zo'n 3 á 4 keer dragen zat. Vooral als ik deze heb gedragen naar feestjes. Hoe vaak ik bepaalde dingen ook vergeet, ik lijk altijd te onthouden welke kleding ik naar eerdere feestjes en gelegenheden heb gedragen.


Nu zijn er feestjes waar het niet uitmaakt of je casual of feestelijk gekleed zal verschijnen. En ook zijn er bijzondere feestjes waar toch een zekere dresscode aan vast zit en je dus iets meer moeite zal doen om op de juiste manier gekleed heen te gaan. Aankomend weekend ga ik naar zo'n soort feest. Namelijk een bruiloft!
Bij naar een bruiloft gaan denk ik als eerste aan een romantische jurk in een pastel kleur. Een mooie jurk die niet te kort is en daardoor netjes oogt en feestelijk en zacht door de pastel kleur. Met dit in het hoofd ging ik dan ook de stad in, in de hoop te slagen voor een jurk. Helaas ging ik weer met lege handen terug naar huis. Vanwege de najaarscollecties die in de winkels liggen is er op dit moment vrij weinig keuze aan jurkjes. Dit werd dus online verder shoppen!

Uiteindelijk heb ik drie jurken via nelly.com besteld. Nelly.com is een website met kleding van diverse merken en prijzen waardoor het een online walhalla aan kledingkeuze is. Gemiddelde levertijd is 2-4 werkdagen en bij een bestelling vanaf 10 euro zijn er geen verzendkosten. Ik heb onder andere de volgende jurk besteld. Klik op DEZE LINK om de jurk te bekijken en ook te bestellen.


Het is een zachtroze kanten jurk met ronde hals en een iets dieper uitgesneden decolleté op de rug. Vanaf de taille loopt de jurk iets wijder uit. Ik dacht er zelf aan om mijn haren los gekruld te dragen om toch nog iets van mijn rug te bedekken.
Zoals zoveel vrouwen kon ik lastig een keuze maken tijdens het bestellen waardoor het nog spannend gaat worden of mijn bestelling voor het weekend binnen zal zijn. Zo niet, zal ik toch maar in mijn eigen kast moeten duiken en toch maar eens kritisch naar de jurkjes kijken die al in mijn kast hangen.

Wat vinden jullie van deze jurk? Wat zou jij aantrekken als je te gast bent op een bruiloft? Heb je misschien nog tips? Laat het me weten!

Liefs Roos

1 opmerking: