Pagina's

dinsdag 10 februari 2015

Red Carpet: Grammy Awards 2015

Afgelopen zondag zijn in Los Angeles voor de 57ste keer dé muziekprijzen uitgereikt: de Grammy Awards. Naast dat alle muzikanten en artiesten op het puntje van hun stoel zitten om te zien en te horen wie er met de felbegeerde beeldjes naar huis gaan, staan alle fashion lovers op het puntje van de stiletto hakken om te zien in welke outfit menig celebrity de rode loper over gaat. Ook dit jaar kwamen weer de mooiste jurken voorbij. Kijk je mee voor een overzicht hiervan?Behalve dat zij wat mij betreft de Queen van de Grammy Awards is, ziet ze er ook altijd werkelijk prachtig uit! Persoonlijk vond ik Beyoncé één van de Best Dressed Ladies van deze avond. Een prachtige jurk zonder al teveel gekkigheid om maar te laten zien hoe fashion forwarded ze is.
John Legend schrijft mooie muziek maar hij heeft ook nog eens een prachtige vrouw die er deze avond fantastisch uit zag. Wat een mooie jurk!
Ook de volgende andere dames vond ik de goede kant van de plank op slaan.

Beyonce Knowles
John Legend en vrouw Chrissy Teigen
Ciara
Gwen Stefani
Taylor Swift
Lady Gaga
Rita Ora
Jessie J
Nicki Minaj

Bij elke party waar een rode loper ligt komen behalve de meest prachtige jurken ook jurken voorbij waarbij je jezelf afvraagt 'Why??!'. Ik heb op deze blog al vaker laten doorschemeren een kleine girl crush te hebben op de Kardashian en Jenner zusjes. Toch begreep ik de jurk keuze van Kim Kardashian West voor deze avond niet helemaal. Zoals ik al eerder zei ben ik geen groot fan van tierelantijntjes aan en op je outfit als een soort statement om te laten zien dat je into fashion bent en je dus leef onder het fashion motto 'hoe gekker, hoe beter'. Ik vind Kim een prachtige vrouw maar een jurk zoals deze zonder de zakken en mouwen zou ik persoonlijk mooier vinden.

Hetzelfde bij Katy Perry. Prachtige vrouw met een mooie jurk maar waarom het paarse haar? Zwart haar staat haar prachtig en dit maakt het mooie plaatje net weer wat clownesk. Opnieuw een gevalletje waar gedacht is 'hoe gekker, hoe beter'? Ook Rihanna en Madonna mogen deze avond in dit rijtje aansluiten.

En ben ik de enige die zich afvraagt wat Paris Hilton daar überhaupt deed? Haar zou ik graag eens een keer in een mooie stijlvolle jurk zien in plaats van een jurk met glitters en zoveel mogelijk bloot.

Kim Kardashian West
Katy Perry
Miley Cyrus
Ariana Grande

Pharrell Williams met zijn vrouw
Rihanna 
Madonna
Paris Hilton
Een kleine disclaimer: natuurlijk ben ik geen Jetteke van Lexmond en is dit puur mijn eigen smaak en mening. Blijft natuurlijk erg makkelijk om dit over andere vrouwen te zeggen terwijl ik vandaag opnieuw niet heb gesport en met een reep chocolade achter de computer zit, haha.

Wat zijn volgens jullie de Best en Worst Dressed van deze avond? Wie zijn jou favorieten en wat vind je van bovenstaande outfits? Laat het me weten!

Liefs Roos

3 opmerkingen: