Pagina's

woensdag 8 oktober 2014

Budget : Nicole by O.P.I. Nagellakjes

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel cosmeticamerken met een nagellak collectie om bij weg te dromen. De ene collectie is nog mooier dan de andere. Eén van de meest toonaangevende merken met diverse nagellak collecties is O.P.I. Menig celebrity staat voor in de rij om samen met O.P.I. een eigen nagellak collectie uit te brengen. O.P.I. heeft een tweede collectie genaamd Nicole by O.P.I met de meest prachtige kleuren. Deze potjes van 15 ml zijn kleiner en daardoor ook goedkoper. Lange tijd waren deze lakjes helaas niet in Nederland te koop maar bij de Big Bazar liggen ze inmiddels voor een zeer mooi prijsje in de winkels. Vandaag zal ik jullie een paar van deze lakjes laten zien!

Als nagellak liefhebber ontbrak er toch nog één belangrijk merk in mijn collectie. Ik vind de lakjes van O.P.I. prachtig en ik lees er eigenlijk ook alleen maar positieve reacties over maar persoonlijk vind ik ze voor een nagellak iets te prijzig. Dan koop ik liever 3 of 4 lakjes van Essence voor diezelfde prijs.
Toen ik las dat de O.P.I. lakjes voor maar €3,99 bij de Big Bazar te koop zijn wist ik bijna niet hoe snel ik richting het winkelcentrum moest. En jahoor, daar lagen ze inderdaad in de schappen tussen de lakjes van L'Oréal en Sally Hanssen. Inmiddels heb ik vijf Nicole by O.P.I. lakjes in mijn bezit. Ik zal jullie laten zien welke ik tot nu toe bij elkaar verzameld heb.

Als eerste de lak 'Pink, Seriously'. Eigenlijk valt het er weinig anders over deze lak te zeggen behalve dat het enorm roze is. Een leuke zoete suikerspinnen roze kleur. Meer roze kan bijna niet. Roze lakjes zijn en blijven naar mijn mening altijd goed. Helaas is de herfst nu net begonnen maar zodra de lente weer voor de deur staat zal ik deze kleur zeker vaak gaan dragen.

Nr. 360 - Pink, Seriously
Een andere lak met een roze ondertoon is 'Mis-Magenta Me?'. Een ondertoon omdat er een zilveren shimmer doorheen zit wat de lak een beetje holografisch maakt. Dat maakt de lak een beetje sci-fi achtig en geschikt om te dragen naar een leuk feest.

Nr. 338 - Mis-Magenta Me?

Rode nagellak is ook altijd goed en draag ik graag waardoor ik het ook leuk vind om rode lakjes te hebben die net niet helemaal rood zijn. Kan het nog vager? haha! Het lijkt alsof de lak 'Keep It Real' de kleuren rood, oranje en bruin samen in één potje is. De lak oogt op de nagels voornamelijk rood maar met een oranje gloed waardoor de lak wat mysterieuzer rood oogt maar vanwege de bruine tint niet teveel oranje.

Nr. 260 - Keep It Real

In de herfst en de winter kan je mijn nagels bijna uittekenen in donkere kleuren. Ik hou dan van de mooie donkere bruin, zwart en paars tinten. En december is natuurlijk extra geschikt om ook lekker veel glitters en glimmers op je nagels te dragen. Toen ik de nagellak 'Smile For The Glam-Era' zag liggen was ik dan ook meteen verkocht! Deze nagellak is diep donker paars met een gouden shimmer erdoorheen. Extra bijzonder is dat de lak in het licht paars oogt maar in het donker neigt de lak naar bruin. De shimmer maakt de lak lekker vampy en daardoor extra geschikt voor de decembermaand. 
Misschien leuk om te weten is dat deze lak afkomstig is uit de Nicole by O.P.I. Kardashian Kollection. In 2011 hebben de Kardashian zusjes in samenwerking met Nicole by O.P.I. een nagellak collectie op de markt gebracht waar deze uit afkomstig is. De lakjes uit deze collectie zijn te herkennen aan de nummers beginnend met een K. 

Nr. K115 - Smile For The Glam-Era

And last but certainly not least is 'It's All About The Glam'. Net als 'Smile For The Glam-Era' is ook deze lak afkomstig uit de Kardashian Kollection. Het is een mooie witte lak met subtiele shimmer. Ik draag zeer weinig witte lakjes maar over deze lak ben ik toch wel zeer enthousiast! Door de shimmer is de lak niet saai wit maar juist mooi chique. Deze kleur is ook erg geschikt om als base coat te dragen waar je daarna een glitter top coat overheen doe. 

Nr. K01 - It's All About The Glam

Ik ben zeer tevreden over de nagellakjes van Nicole by O.P.I.! De kwastjes zijn zogeheten perfect stroke brush kwastjes waardoor je je nagels snel en vooral netjes kunt lakken. De meeste lakjes blijven zo'n 3 dagen netjes zitten.
Ben jij ook al bij de Big Bazar geweest om je slag te slaan? Wat vind jij van de Nicole by O.P.I. lakjes? Wil je swatches zien van een bepaalde lak? Laat het me weten!

Liefs Roos

9 opmerkingen:

  1. Het zijn prachtige lakken, ben benieuwd naar de swatches

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heeel benieuwd naar hoe ze eruit zien op je nagels!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het eerste roze kleurtje is mijn favoriet, wat zien ze er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha aan je titel dacht ik .. ehh opi en budget in 1 zin klopt niet..
    Tot dat ik verder las hihi.
    Prachtige kleuren en ben benieuwd hoe keep it real is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooie lakjes, vooral Mis-Magenta Me!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben echt benieuwd hoe ze er uit zien, ze lijken zo echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze zien er mooi uit. Ik ben benieuwd naar swatches!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw supermooie kleuren! En die van O.P.I zijn altijd goed!!

    Liefs Isabel
    http://trendysabel.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen