Pagina's

maandag 29 september 2014

New In: Warm de herfst in!

Helaas moeten we er toch echt weer aan gaan geloven. Ja, het is weer herfst en dus komt daar ook weer die koudere periode aan die door velen gevreesd wordt.  In menig kledingkasten zullen de jurkjes en crop tops plaats moeten maken voor de warme truien en vesten. Op zoek naar een leuke nieuwe trui? Ik laat je zien welke sinds kort in mijn kledingkast ligt!

Zodra het maart is wordt ik niet altijd blij van de eerste zonnestralen maar ook van de nieuwe kledingcollecties in de winkels. Ik shop het liefste voorjaar- en zomerkleding. Op de een of andere manier kan ik in het najaar en de winter toch altijd lastiger goed slagen. Toch is er vorige week een wonder geschied en ligt er in mijn kledingkast alvast een nieuwe trui op mij te wachten voor de koudere dagen.

Ik was in het winkelcentrum bij ons in de stad en ik kon het niet weerstaan eventjes bij de H&M binnen te lopen. Ik wou net de winkel uit lopen toen mijn oog op een trui viel. Een grijzige trui met nep leren schouderstukken. De trui is van katoen maar ziet eruit alsof het van wol gemaakt is. Extra fijn dus voor iedereen die al jeuk krijgt bij de gedachte alleen al van een wollen trui.
Het komende seizoen is leer nog steeds hartstikke 'in' en dat maakt deze trui extra geschikt om mee over straat te gaan de komende tijd. Het geeft de trui die stoere finishing touch.


H&M - €29.99,-
Zoals ik al eerder zei ben ik niet de grootste fan van truien maar over deze ben ik toch wel erg enthousiast! De trui is leuk casual te dragen met een lichte spijkerbroek en witte all stars of stoer met een zwarte spijkerbroek met coating en bikerboots. Je haren in een messy staart en statement oorbellen of armbanden maken je outfit daarna helemaal af.

Wat vinden jullie van deze trui? Waarmee zou jij deze trui combineren? Ben je al begonnen met het aanvullen van je najaarsgarderobe? Laat het me weten!

Liefs

7 opmerkingen: