Pagina's

vrijdag 26 september 2014

Comfortabel aan je studie werken

Soms heb je van die dagen dat je geen zin heb om je make-up spullen tevoorschijn te halen en je liever een lekkere joggingbroek aan trek met je haren in een messy knot. Ik ben deze periode druk bezig met het schrijven van mijn scriptie en wordt dan ook regelmatig wakker zonder zin me enorm op te tutten. Toch heb ik inmiddels een fijne comfy look ontwikkeld op dagen dat ik bijna niet achter mijn computer vandaan kom. Kijken jullie mee?

Veel meiden zullen die ochtenden herkennen dat je eventjes geen zin heb om jezelf in de steigers te hijsen en je het liefste iets aantrekt dat lekker comfortabel zit. Het liefste je haren zonder goed door te borstelen in een knot en je gezicht een dagje vrij geven van make-up. Juist op die dagen dat je verwacht de hele dag binnen te blijven en dus jezelf niet compleet op dof, gaat de deurbel of moet je plotseling snel de deur uit. Tja, wat doe je dan? Je kan moeilijk jezelf snel omkleden of opmaken voordat je de deur open doet zodra die deurbel gaat. En jezelf in een andere outfit steken voordat je de deur uit ren is ook niet altijd mogelijk. Ik zal jullie laten zien hoe ik me 's ochtends klaar maak voor een dagje thuis werken zonder teveel plamuur maar wel voorbereid om die deur open te doen. 

Op dagen dat ik thuis ben om aan mijn scriptie te werken draag ik het liefste een fijne comfortabele outfit. Ik zit letterlijk uren achter elkaar op een stoel mijn hoofd te breken over die scriptie waardoor ik op deze dagen leef in comfy stretch broeken. Op deze manier kan ik net wat lekkerder zitten aangezien ik nooit normaal op een stoel kan zitten. Dan zit ik weer in een kleermaker zit of met mijn benen languit. Ik ben verliefd op de stretch broek van de Primark. Voor slechts €8,- of €12,- koop je daar al een goede stretch skinny broek.
Vooral nu de dagen weer kouder worden combineer ik deze broeken met een sweater of een beetje baggy trui. Op deze dagen draag ik liever tops en truien die niet te strak zitten maar waar ik me, nogmaals, lekker in kan bewegen en zitten.

Broek - Primark
Trui - Only
Om in de ochtend niet al teveel tijd kwijt te zijn aan make-up maar er toch iet wat verzorgd uit te zien maak ik me op deze dagen vrij basic op. Na mijn gezicht ingesmeerd te hebben met een dagcreme begin ik met de All about matt! foundation van Essence. Lees HIER een review over dit product. Om die wallen van de scriptiestress extra goed te verbergen smeer ik een beetje van de Catrice Light-Reflecting Concealer onder mijn ogen. Lees HIER een review over deze concealer. Hierna maak ik gebruik van de Double Extension mascara van L'Oréal en doe ik een beetje blush op mijn wangen om wat kleur in mijn gezicht aan te brengen. Op dit moment gebruik ik de defining blush nr. 030 van Catrice. Dit is een mooie peachy kleur. Om mijn lippen extra te beschermen tegen het koudere weer smeer ik vaseline op mijn lippen. Deze vaseline heeft een licht roze kleur waardoor het je lippen niet alleen verzorgd maar er ook voor zorgt dat je een mooie roze gloss op je lippen heb. Er zijn weinig dagen dat ik geen nagellak draag en op dit moment draag ik een nagellak van Catrice om ook mijn nagels alvast in de herfst modus te krijgen. 

Essence - All about matt! foundation
Catrice - Re-Touch Light-Reflecting concealer
L'Oréal - Double Extension mascara
Catrice - Defining Blush nr. 030 Love & Peach
Lip Therapy - Vaseline
Catrice - nr. 59 First Class Up-Grape nagellak
Op deze manier ben ik er klaar voor om de voordeur open te doen. Mocht ik nou plotseling beseffen iets nodig te hebben waardoor ik snel nog de deur uit moet kan ik vervolgens binnen een minuut de deur uit.
Ik combineer mijn comfy outfit met mijn witte Converse All Stars en een zwart leren jasje. Op dit moment zijn deze twee items mijn favoriete items om aan te trekken als ik haast heb en makkelijk de deur uit wil. Mijn portemonnee en andere spullen doe ik in mijn bordeaux kleurige tas van de Primark en ik ben er klaar voor om dat sprintje naar de supermarkt te trekken!


Dit is één van mijn comfy looks op de dagen dat ik thuis aan mijn scriptie werk. Wat zijn jou comfy look of tips voor de dagen dat je een dagje thuis werk of druk aan je studie bezig bent? Laat het me weten!

Liefs Roos

4 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige outfit heb je aan. je vest ziet er zo heerlijk lekker warm uit. Ik ben ook helemaal dol op je tas. Als ik thuis werk draag ik meestal ook een jeans, een top en een lekker warm vest.. en niet te vergeten; fluffy socks <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke en toch nog comfy outfit! Ik kijk nu al op tegen het schrijven van mijn scriptie over een jaar.

    BeantwoordenVerwijderen